Γιώργος Λασκαρίδης: «Συνειδητοποίησα τι τοξικότητα υπάρχει στην κοινωνία μας»

«Προσπάθησα από μόνος μου να γίνω το παράδειγμα. Ήθελα πάντα να κλείσω τα στόματα των μανάδων»

Τον Γιώργο Λασκαρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef αλλά από τότε πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή του. Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Δύο στη 1» για άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του.

«Όταν ήμουν 6 χρονών, χώρισαν οι γονείς μου κι έτσι μετακομίσαμε με την μητέρα μου και την αδερφή μου στην Κρήτη. Εκεί ήταν ο παππούς κι η γιαγιά. Ήμουν το μόνο παιδί με χωρισμένους γονείς, οπότε ήμουν αυτός που ξεχώριζα. Σκεφτόμουν ότι δεν είμαι αποδεκτός. Παρόλα αυτά προσπάθησα από μόνος μου να γίνω το παράδειγμα. Ήθελα πάντα να κλείσω τα στόματα των μανάδων και να είμαι ο καλύτερος στα αθλήματα και σε ό,τι έκανα»

«Ο παππούς κι η γιαγιά έβλεπαν από το χωριό MasterChef κι επειδή είμαι μάγειρας κι έχω τατουάζ και μου έλεγαν θα πας κι εσύ; Μου είχε δηλώσει συμμετοχή η θεία μου. Λέω θα πάω. Το παιχνίδι το έκανα περισσότερο για τον παππού και την γιαγιά μου… Για εμένα ήταν ένα δώρο που τους έκανα… Βγαίνοντας από το παιχνίδι συνειδητοποίησα τι τοξικότητα υπάρχει στην κοινωνία μας».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed