Γιώργος Λάγιος-Κάτια Ταραμπανκό: Μόλις χώρισαν

Η λήξη της σχέσης ήρθε όπως την είχαν υπολογίσει

Ο Γιώργος Λάγιος και η Κάτια Ταραμπανκό, το ζευγάρι που έχει απασχολήσει πολύ και πρόσφατα έδωσε την πρώτη του κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, αποφάσισε να πάρει ξεχωριστούς δρόμους.

Την είδηση αποκάλυψε η Μαρία Αντωνά στο Happy Day, λέγοντας: «Τελικά χώρισαν πριν από μερικές μέρες. Μου το διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος, τον οποίο συνάντησα πριν από λίγες μέρες. Μου είπε ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Κάτια Ταραμπανκό. Έχουν χωρίσει πολύ φιλικά. Ήταν σχεδόν τρεις μήνες μαζί, αλλά από ό,τι φαίνεται, αυτή η σχέση κάπου εδώ τελείωσε. Βέβαια, ο Γιώργος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να ξανά είναι μαζί, γιατί δεν έχουν χωρίσει άσχημα. Χώρισαν γιατί πιστεύουν πως οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Η Κάτια παίρνοντας την απόφαση να πάει στο Λονδίνο έφερε μια περίεργη μεταξύ τους συζήτηση».

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed