Γιώργος Καραμίχος: «Για καιρό δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»

«Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο»

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Μαμά-δες” και αναφέρθηκε τόσο τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν πολλοί άνθρωποι προς τα παιδιά αλλά και στη στιγμή που ο ίδιος συνειδητοποίησε σε νεαρή ηλικία, ότι θα γίνει πατέρας.

Αρχικά, ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής της ΕΡΤ ανέφερε ότι το ελληνικό σύστημα έχει επιτρέψει σε πολλούς ακακοποίητες να είναι ελεύθεροι, παρόλο που μπορεί να έχουν βλάψει ψυχικά και σωματικά άλλους ενήλικες ανθρώπους και παιδιά. «Ο εγωισμός είναι αποτέλεσμα φόβου, όλοι οι άνθρωποι είμαστε εγωιστές. Σε κάποιες περιπτώσεις αυτή η άμυνα μπορεί να γίνει κτηνώδης και κακοποιητική για τους άλλους με όλους αυτούς τους ανθρώπους που περνάνε τις δίκες. Που κάποιοι δυστυχώς ενώ έχουν προβεί σε σωματική βία πέραν από την ψυχική βία είναι έξω. Δεν μπορεί να λες έχω παιδιά και επιτρέπεις σε ανθρώπους να είναι ελεύθεροι που έχουν επιζήμια συμπεριφορά για άλλα παιδιά. Σε μία κοινωνία δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Καραμίχος αποκάλυψε επίσης, ότι στα 23 χρόνια, πριν ακόμα ολοκληρώσει τις σπουδές του στη δραματική σχολή, η σύντροφός του έμεινε έγκυος από τον ίδιο. «Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό» είπε αρχικά.

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Όταν γύρισα από το στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή» ανέφερε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας: «Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου» είπε στη συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Καραμίχος έκλεισε το συγκεκριμένο θέμα λέγοντας πως «Η δύναμή μου ήταν η υπομονή μου και ήξερα το παιδί, ήξερα τη Ρεγγίνα, ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και τώρα όλα είναι υπέροχα».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed