Γιώργος Καπουτζίδης: «Υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος»

«Δε θεωρώ ότι πρέπει να είμαι 24 ώρες έτοιμος για δηλώσεις» – «Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι»

Στον Κώστα Τσουρό και το “Mega Καλημέρα” μίλησε ο Γιωργος Καπουτζίδης, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη σχετικά με την ευθύνη που νιώθει ότι έχει ο δημόσιος λόγος του, τα θετικά και αρνητικά μηνύματα που δέχεται αλλά και το κεφάλαιο Eurovision, που άφησε πίσω του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής, που αυτήν την περίοδο ανεβάζει την θεατρική του παράσταση 42497, στο Θέατρο ΗΒΗ δήλωσε πως «Πάντοτε αισθανόμουν ένα βάρος και μία ευθύνη, ώστε να περάσει το σωστό μήνυμα από τα λεγόμενά μου. Μου έχουν πει πολλοί ότι έχουν βοηθηθεί από τοποθετήσεις μου». Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα ότι δέχεται αρκετά μηνύματα από νεαρά παιδιά και τις οικογένειές τους για το ότι τους παρείχε θάρρος σε θέματα σχετικά με την ομοφυλοφιλία. «Έχω πάρει πολλά και συγκινητικά μηνύματα, υπήρξαν πολλά ομοφυλόφιλα παιδιά και γονείς που μου είπαν ότι τους έδωσα θάρρος».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς, για το γεγονός ότι μιλά ανοιχτά για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, τα δικαιώματά της και τοποθετείται σε αντίστοιχα κοινωνικά ζητήματα ο Καπουτζίδης έδωσε μία συγκεκριμένη απάντηση: «Αν κάποιους τους κούρασα με τις τοποθετήσεις μου ας αλλάξουν κανάλι, ας ξεκουραστούν. Ξέρω που μιλάω».

Σχετικά με τη Eurovision και την απόφασή του να κάνει ένα βήμα πίσω από την παρουσίαση έπειτα από 10 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι, ο γνωστός ηθοποιός τόνισε ότι επέλεξε να εστιάσει σε όσα έχει χτίση στο νησί του, την Αίγινα. «Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί και με στενοχωρεί που σας απασχολεί, γιατί θα ήθελα να ασχολείστε με το έργο μας. Πέρασα υπέροχα, το έζησα, το χόρτασα και ήταν ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι επιλογή μου να την αφήσω πίσω. Έχω κεντράρει στο νησί μου και στα πράγματα που έχω χτίσει εκεί».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed