Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε τον λόγο που είχε παρεξηγηθεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Καλεσμένος βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον λόγο που οι σχέσεις του του τα τελευταία χρόνια με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν ήταν πολύ καλές. Οι δύο ηθοποιοί που μετά την τεράστια επιτυχία του “Παρά 5” έκαναν πολύ καλή παρέα, από ένα διάστημα και μετά άρχισαν να απομακρύνονται, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο ένας κι ο άλλος άφηναν σπόντες δημοσίως.

Στην κουβέντα του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε γνωστό τον λόγο της απομάκρυνσής τους όλα αυτά τα χρόνια, ξεκαθαρίζοντας πως πια έχει λυθεί η όποια παρεξήγηση. Πιο συγκεκριμένα, είπε: “Τη στεναχώρησα. Δημιουργήθηκε μια παρεξήγηση κι επιτέλους έμαθε γιατί δημιουργήθηκε αυτή η παρεξήγηση. Όταν έγραφα την “Εθνική Ελλάδος”, ο ρόλος της Φρόσως που έπαιξε τελικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήταν γραμμένος για την Ελισάβετ. Τον είχα γράψει για την Ελισάβετ και τον είχε διαβάσει κιόλας. Μιλάμε για την περίοδο 2011-2012. ήταν ένα πολύ διαφορετικός ρόλος. Ήταν μια αγαθή κομμώτρια, λίγο στρουμπουλή που θα πέφτει στον πάγο και θα γελάμε. Στην πορεία, με αυτό που περνούσε η Ελλάδα, με την άνοδο του φασισμού, με τον εκφασισμό ενός μέρους της κοινωνίας που δεν αντιδρούσε και κανένας αισθάνθηκα μια φλόγα μέσα μου κι ότι κάτι πρέπει να πω. Άρχισε να αλλάζει και δεν ήθελα μια παχουλή που να πέφτει στον πάγο.Ήθελα να είναι μια ευάλωτη γυναίκα, φοβερά εύθραυστη, φοβερά καταπιεσμένη. Ξαφνικά έβλεπα ότι αυτός ο ρόλος δεν ταιριάζει στην Ελισάβετ γιατί είναι μια τόσο σαρωτική προσωπικότητα. Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός που κάποιος θα έλεγε ότι μπορεί να παίξει τα πάντα. Σαν φυζίκ δεν μου ταίριαζε πια ότι θα καταπιεστεί τόσο πολύ κι ότι θα κάτσει να την κακοποιεί ο σύζυγός της. Δεν τολμούσα να της το πω ότι ‘Ελισάβετ δεν θα το παίξεις εσύ’. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Ντρεπόμουν. Της είχα τάξει τον ρόλο. Το κατάλαβε ότι αυτό δεν θα γίνει. Υπεκφυγές. Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη θέση δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, τι να πούμε, οπότε σε κάποια φάση μου λέει ‘εγώ καταλαβαίνω κι αποχωρώ για να σε βγάλω από την δύσκολη θέση’. Εκεί χαθήκαμε κι υπήρχαν παρεξηγήσεις. Είχε πολύ δίκιο σε εκείνη την παρούσα φάση. Τώρα αν μετά είπε καμιά χαζομάρα σε συνέντευξη, που να με στενοχώρησε και να με πλήγωσε και να με αδίκησε, ναι εντάξει έγινε κι αυτό. Δεν θέλησα να μείνω στο ευκολάκι να πέφτει η Ελισάβετ στον πάγο, θέλησα να πω κάτι άλλο και να αλλάξω την ιστορία μου. Την αλλαγή την έκανα στην πορεία της σειράς κι έχασα την φιλία. Ένιωσα περισσότερο καλά να πω αυτό που έχω μέσα μου παρά να κάνω τον χαριτωμένο.. Η Ελισάβετ μού είπε έπρεπε να κάνεις αυτό που ήθελες και να μου το πεις”.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed