Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έπινα κάθε μέρα και αυτό με έκανε εύφλεκτο»

«Ευτυχώς που ήρθε η ώρα και ένιωσα ένα “τίποτα”»

Στον καναπέ του “Στούντιο 4” κάθισε ο Γιώργος Χρυσοστόμου και μίλησε τόσο για την ψυχική ηρεμία που αισθάνεται όταν βρίσκεται επάνω στη σκηνή όσο και για την περίοδο που κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε αρχικά για την περίοδο που αισθανόταν σημαντικότερος από τους άλλους ανθρώπους όταν βρισκόταν πάνω στη σκηνή αλλά και την αλλαγή στάσης του. «Είναι ύβρις να πω πως ένιωθα ότι έχω ταλέντο, αλλά ένιωθα ότι είμαι κάποιος σημαντικός. Τότε αυτό ένιωθα. Και καταλάβαινα με την άκρη του ματιού μου ότι συγκινούσα όσο ήμουν πάνω στη σκηνή. Τώρα, πάνω στη σκηνή νιώθω ήρεμος, όχι επειδή είμαι control freak. (Στην παράσταση) υπάρχει μια ασφάλεια πως αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο την παράσταση. Και 250.000 να χρωστάω στην εφορία, εκείνες τις δυο ώρες δεν θα τα δώσω, οπότε αυτό ηρεμεί πάρα πολλά».

Στο ίδιο πλαίσιο προσέθεσε πως «Ευτυχώς που ήρθε η ώρα και ένιωσα ένα “τίποτα” γιατί καταλαβαίνεις κάποια στιγμή, ότι δεν περνάει από κάτω, και δεν μπορείς να είσαι πιο έξυπνος από αυτόν που είναι από κάτω ούτε πιο έξυπνος από αυτόν που παίζεις».

Επιπλέον, ο Χρυσοστόμου μίλησε και για την εποχή που κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, χωρίς ωστόσο να κατατάσσει τον εαυτό του στην κατηγορία του αλκοολικού. Για τον ίδιο κομβικό σημείο αποτέλεσε η πανδημία και χαρακτηριστικά είπε πως «Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι μια μέρα αποφάσισα να μην ξαναπώ, να μην ξαναδουλέψω νύχτα και όλο αυτό άρχισε να πέφτει αν και άφησε μια σκιά για πολύ καιρό. Μην παρεξηγηθώ, όμως, δεν ήμουν αλκοολικός, όχι ότι θα είχα πρόβλημα να το έλεγα, αλλά έπινα κάθε μέρα και αυτό με έκανε εύφλεκτο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να ξυπνήσω και όλα ήταν λίγο πιο διαστρεβλωμένα».

Σε αυτήν τη συζήτηση συμπλήρωσε ότι «Δεν ανησύχησα όμως γιατί δεν έπινα ποτέ πριν από την παράσταση, ποτέ δεν σηκώθηκα να πιω κάτι, απλά μετά την παράσταση μέχρι αρκετά πρωί και… καληνύχτα. Μετά κατάλαβα ότι, όντας αναγνωρίσιμος και δουλεύοντας νύχτα, έπινα λίγο γρήγορα γιατί φοβόμουν τον κόσμο που ερχόταν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed