Γιώργος Χρυσοστόμου: «Δεν φοβάμαι κάτι για την υγεία μου… Έχω κόψει πράγματα, όπως το αλκοόλ και την κακή διατροφή»

«Μου έχει πει ένας θεατής “ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο πρόχειρο” και δεν ήξερα πως να το πάρω»

Στην Όλγα Λαφαζάνη και το “Happy Day” μίλησε ο Γιώργος Χρυσοστόμου, που αναφέρθηκε τόσο στα καθημερινά ζητήματα που έχει αλλάξει για να βελτιώσει την υγεία του όσο και στους λόγους που απέχει από την τηλεόραση.

Ο δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε πως έχει οι συνήθειες που άλλαξε στη ζωή του τον έχουν κάνει να μην αισθάνεται φόβο για την υγεία του αλλά παράλληλα αγχώνεται για τις ψυχολογικές μεταπτώσεις που μπορεί να δημιουργηθούν στον ίδιο. «Δεν φοβάμαι κάτι για την υγεία μου, είμαι πολύ σίγουρος ότι κάνω τα σωστά. Ο φόβος ο δικός μου έχει να κάνει πολλές φορές με τη διάθεση. Φοβάμαι πολλές φορές μην χαλάσει η διάθεση αν είναι ευχάριστη ή σε τραπέζια αν είναι πολύ χαρούμενα τα πράγματα λέω “ωχ μη γίνει κάτι και χαλάσει”. Σε θέματα υγείας που τα θεωρώ σοβαρά, όχι, ποτέ δεν φοβήθηκα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Συμπλήρωσε μάλιστα τις συνήθειες που μετέβαλε στη ζωή του, επισημαίνοντας ότι «Έχω κόψει πράγματα τα οποία με βοηθούσαν, όπως το αλκοόλ, η κακή διατροφή γιατί έτρωγα πολύ άσχημα και κακές ώρες. Γυμνάζομαι. Αυτό που πήρα απόφαση είναι ότι τίποτα δεν αλλάζει με τη μία και κατευθείαν, θέλει λίγο σαν τη θάλασσα που τρώει τον βράχο. Να παλεύεις για τα πράγματα γιατί αλλιώς δεν γίνεται».

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου τη φετινή χρονιά εμφανίζεται στο The Friend του ΑΝΤ1+, απέχοντας ουσιαστικά από την τηλεόραση. Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία του στο θέατρο και τα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς λέγοντας πως «Μου έχει πει ένας θεατής, “ήταν τόσο δύσκολο να κάνεις κάτι τόσο πρόχειρο” και δεν ήξερα πως να το πάρω. Θετικά ή αρνητικά. Όπως επίσης έχω ακούσει το «δεν σου το ‘χα» το οποίο ήταν για καλό αλλά δεν ακούστηκε έτσι. Ένα παιδάκι πάλι τρίτης δημοτικού μου είπε, “δεν με εκφράζει αυτό που βλέπω”. Πολύ σοκαριστικό».
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed