Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση επισκέφτηκαν τον πνευματικό τους

Τα λόγια αγάπης που μοιράστηκαν δημόσια – «Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του»

«Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επισκέφτηκαν τον πνευματικό τους που δεν βρίσκεται πια στους Αγίους Ισιδώρους. Ο πατέρας Δημήτριο Λουπασάκης ήταν και ο λόγος που γνωρίστηκαν και ήρθαν πιο κοντά.

Το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες από τους τρεις τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram και έγραψε: «Ο Πατέρας Δημήτριος Λουπασάκης. Ο άνθρωπος αυτός, έχει κρατήσει ψηλά την αξιοπρέπεια του κρατώντας την σιωπή του. Από τους ελάχιστους πατέρες που ενδιαφέρονται πραγματικά και αγαπάνε τους ανθρώπους. Πλέον πρέπει να ταξιδεύω για να τον βλέπω.

Ένας άνθρωπος που μόνο καλό έχει κάνει. Ξαφνικά απλά έληξαν την απόσπαση του από στους Αγίους Ισιδώρους και δεν μερίμνησαν να τον πάρουν ένα τηλέφωνο ποτέ από τότε.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που έχω έναν πνευματικό που μεριμνεί για μένα μέρα νύχτα και με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Εύχομαι να λήξει γρήγορα όλο αυτό και να τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. Να έχουμε όλοι την ευχή του και την ευχή του Τίμιου Σταυρού».

Δες περισσότερα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

 Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed