Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Όταν ήμουν μικρός, δεν είχαμε πάνες & η μητέρα μου έσκιζε σεντόνια»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συγκινητικές δηλώσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του Mariah βρέθηκαν σε φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Milwaukee Diaper Mission», μία δράση που στόχο της έχει να παρέχει πάνες για μωρά σε οικογένειες με εξαιρετικά χαμηλό εισόδημα.

«Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω. Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό».

«Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα». Δες όσα είπε:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed