Η Γερμανού «δίκασε» Άδωνι Γεωργιάδη: Ο διάλογος στο twitter και τα σχόλια

Τα καρφιά για Τέμπη, Κανάκη και Πορτοσάλτε

Ναταλία Γερμανού και Άδωνις Γεωργιάδης άνοιξαν διάλογο στο twitter και μίλησαν «ανοιχτά» για τα Τέμπη, την τοποθέτηση του Αντώνη Κανάκη αλλά και όσα είπε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Μετά την ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης κατά του Αντώνη Κανάκη ζήτησε να… μη μιλάνε ο ίδιος και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook κατά του Αντώνη Κανάκη, έκανε τις αναρτήσεις του και στο twitter κι εκεί του απάντησε η Ναταλία Γερμανού όπου και ξεκίνησε ο διάλογός τους.

«Ζούμε σε μία χώρα για να το πω απλά, που για το αριστερό TL (timeline) είναι πολύ λογικό ο Κανάκης να μην γνωρίζει ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά και εξευτέλιζε γυναίκες ο κολλητός και καθημερινός του συνεργάτης, αλλά είναι απαράδεκτο ο Υπουργός να μην ξέρει τί κάνει ο Σταθμάρχης στη Λάρισα» ήταν το πρώτο tweet του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε αυτό, λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού του απάντησε: «Κύριε Υπουργέ -με κάθε σεβασμό, αν οι ζωές των πολιτών, εξαρτώνται από τις σεξουαλικές ανωμαλίες του συνεργάτη των Αρβύλα να το συζητούσαμε. Αλλά ο Υπουργός Μεταφορών οφείλει να ξέρει τα πάντα. Για την ασφάλειά μας είναι υπεύθυνος όχι για την ψυχαγωγία μας».

Και τώρα, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε με σειρά tweets λέγοντας:  «Αγαπητή κυρία Γερμανού, α) οι σεξουαλικές ανωμαλίες κάποιου είναι δικό του θέμα, ο εξευτελισμός γυναικών όμως ποινικό αδίκημα και σοβαρό. Όταν το κάνει ο διπλανός σου συνεργάτης επί χρόνια και η δικαιολογία σου είναι «δεν το κατάλαβα» τουλάχιστον έχεις την συστολή να μην κουνάς το δάκτυλο σε άλλους. Στοιχειώδες. β) δεν ξέρω εάν νομίζετε ότι ο υπουργός είναι κάτι σαν Θεός που γνωρίζει τα πάντα αλλά εάν αυτό νομίζετε κάνετε λάθος.

 


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed