Framing Britney Spears: Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη νομική κηδεμονία της, από τους NYTimes

Όσα αναφέρονται αλλά και οι αντιδράσεις -που δεν υπήρξαν, επιβεβαιώνοντας τα στοιχεία

Πολλά έχουν γραφτεί- και κυκλοφορήσει- σχετικά με την Britney Spears μέσα στα χρόνια: Από ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τα πάντα, από τη μητέρα της, έως έναν αριθμό μη εξουσιοδοτημένων ντοκιμαντέρ που εξερευνούν την τεράστια φήμη της, την ξαφνική πτώση της και τις πολύ δημόσιες προσωπικές και επαγγελματικές αποτυχίες.


Τώρα, ένα νέο ντοκιμαντέρ στοχεύει στο να αποκαλύψει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στις νομικές της μάχες, δηλαδή τη νομική κηδεμονία για ενηλίκους που βρίσκεται από το 2008. Αρχικά, ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα ότι το Framing Britney Spears θα αποτελεί μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ του “οι New York Times παρουσιάζουν”.

Το επεισόδιο μεγάλου μήκους διερευνά τις νομικές προκλήσεις που αντιμετώπισε η Spears με την κηδεμονία- η οποία σχεδόν εξ ολοκλήρου ελέγχεται από τον πατέρα της, Jamie Spears- αλλά και με το κίνημα των θαυμαστών της #FreeBritney που πιστεύουν ότι η τραγουδίστρια αδίκως βρίσκεται αιχμάλωτη από την οικογένεια και την ομάδα των μάνατζέρ της.

Το έκτο επεισόδιο της σειράς “οι New York Times παρουσιάζουν”, Framing Britney Spears, έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου.

Framing Britney Spears: Τι να περιμένεις, spoilers, αποκαλύψεις 

Σύμφωνα με την προώθηση κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ, το Framing Britney Spears υπόσχεται να πραγματοποιήσει μία «επανεξέταση της καριέρας της και μια νέα εκτίμηση του κινήματος που συσπειρώνεται ενάντια στη δικαστική εντολή και εντοπίζει τις δυσάρεστες διαστάσεις της Αμερικανής ποπ σταρ ως μία μηχανή».

Το ντοκιμαντέρ διερευνά τη νομική βάση για μια κηδεμονία ενηλίκου, καθώς και τις απαιτήσεις που πρέπει να ακολουθούν τόσο η Spears – όσο και ο κηδεμόνας της. Ο Jamie Spears ήταν κηδεμόνας της κόρης του μέχρι το φθινόπωρο του 2019 όταν αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Τώρα επέστρεψε ως συν-κηδεμόνας μαζί με την Bessemer Trust Company, η οποία φέρεται να ορίστηκε από την ίδια την Britney.


Το νέο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνεντεύξεις με όσους ήταν στο παρελθόν στον κλειστό κύκλο της τραγουδίστριας, συμπεριλαμβανομένης της Felicia Culotta, μιας οικογενειακής φίλης που ήταν για πολλά χρόνια προσωπική βοηθός της Spears και μουσικών δημοσιογράφων που κάλυψαν την καριέρα της από την αρχή. Οι παραγωγοί παίρνουν. επίσης. συνέντευξη από έναν δικηγόρο, που κάποτε εργάστηκε για την κηδεμονία της Spears, και μίλησαν με την αυξανόμενη λεγεώνα των θαυμαστών πίσω από το κίνημα #FreeBritney.

Υπάρχει ακόμη συνέντευξη με τον περίφημο παπαράτσι στου οποίου το αυτοκίνητο η Spears επιτέθηκε με μια ομπρέλα το 2007.

Ενώ οι νομικές μάχες της Spears είναι δημοσιευμένες, το ντοκιμαντέρ ασχολείται επίσης με θέματα των μέσων ενημέρωσης αναφορικά με ζητήματα προκατάληψης και ψυχικής υγείας, ειδικά όταν κάλυπταν την υποτιθέμενη «κατάρρευση» της σταρ.


Η Spears, η οποία δεν έχει ξανατραγουδήσει μετά την ακύρωση του σόου της στο Λας Βέγκας το 2019, δεν έχει σχολιάσει δημοσίως την κυκλοφορία του νέου ντοκιμαντέρ και δεν εμφανίζεται στο Framing Britney Spears, αν και αποσπάσματα τη δείχνουν να μιλάει για την οικογένειά της και την κηδεμονία. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς από το στενό της περιβάλλον δεν μίλησε για το ντοκιμαντέρ ούτε αμφισβήτησε κανέναν από τους ισχυρισμούς του.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed