Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η μητέρα μου πέρασε καρκίνο στον πνεύμονα»

«Όταν πήγα στο νοσοκομείο, αφού έκανε τις χημειοθεραπείες που την είχαν αποτρελάνει, ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι ήμουν στον Εξορκιστή και έβλεπα τη Λίντα Μπλερ»

Η Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μίλησε για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του που την έκανε να γράψει αντίστοιχο κείμενο για τις παραστάσεις της.

Η stand up comedian αφού το ξεπέρασε, θέλησε να γράψει για αυτό προκειμένου όπως είπε «να το ξορκίσει και να μην επιστρέψει ξανά». Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πώς πρώτος το έμαθε ο πρώην σύντροφός της αφού η μητέρα της δεν ήθελε να της το πει. Με αφορμή τα όσα εξομολογήθηκε η Χρύσα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος μοιράστηκε τη δική του για τη μητέρα του δίνοντας και μία νότα χιούμορ περιγράφοντας μια ιστορία όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Ο ίδιος είπε: «Δεν έχεις άδικο. Κι εμένα η μητέρα μου πέρασε καρκίνο στον πνεύμονα. Υπάρχει μία ιστορία που είναι πάρα πολύ αστεία. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, αφού έκανε τις χημειοθεραπείες που την είχαν αποτρελάνει, ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι ήμουν στον Εξορκιστή και έβλεπα τη Λίντα Μπλερ. Νόμιζα ότι το κεφάλι της γυρνάει και έλεγε: θέλω να φύγω από δω μέσα. Η μάνα μου ήταν πραγματικά σαν να ήταν ο Εξορκιστής μέσα της. Αυτό είναι ένα αστείο γεγονός που το έχω διηγηθεί σε ανθρώπους». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed