Με αφορμή την ονομαστική του εορτή την Παρασκευή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» λουλούδια από συνεργάτες του.

Ακόμη, οι συνεγάτες της εκπομπής του είχαν ετοιμάσει και ένα βίντεο με διάφορες στιγμές από την καριέρα του στην τηλεόραση και όταν πήρε τον λόγο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στη Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω περάσει πολλές γιορτές σε πλατό, αλλά μου αρέσει γιατί είναι μια οικογενειακή υπόθεση η τηλεόραση για μένα» είπε και πρόσθεσε: «Όσο δούλευα στην τηλεόραση ήμουν με ανθρώπους που ήταν οικογένειά μου. Ήταν άνθρωποι που τους έζησα κι έτσι συνεχίζω κι έτσι ξέρω ότι θέλω να κάνω τηλεόραση, με ανθρώπους που αγαπάω και κάνω οικογένειες. Είναι σκοπός μου να κάνω οικογένειες και γι’ αυτό δεν περνάω άσχημα στη δουλειά μου».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία συνεργάστηκε για μεγάλο διάστημα κατά το παρελθόν λέγοντας: «Η Μαρία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αυτή η συνεργασία με έκανε αυτό που είμαι σήμερα και με έμαθε να συνεργάζομαι και να ξέρω να σέβομαι τον άλλον, να δίνω την προτεραιότητα στον άλλον. Μόνο έτσι μπορείς να κάνεις δίδυμο. Αυτό που κάναμε τότε στο πρωινό ήταν καινοτόμο για την εποχή του και έδωσε πάσα σε όλα τα υπόλοιπα. Κάναμε αυτό που γουστάραμε, ήμασταν και φίλοι» είπε ο παρουσιαστής. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.