Για τα σημαντικά προβλήματα υγείας που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει, μίλησε η Εύη Δρούτσα στο “Happy Day” εστιάζοντας στο ζήτημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια της γέννας της και το αντιμετωπίζει μέχρι και σήμερα.

Η γνωστή στιχουργός αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της γέννας της κόρης της, Μαργαρίτας, έπαθε εμβολή και οι γιατροί αναγκάστηκαν να της αφαιρέσουν τον έναν πνεύμονα. «Εγώ έχω έναν πνεύμονα. Κάνω κάθε μέρα εισπνοές με ένα δύσκολο φάρμακο και το έχω συνηθίσει μία χαρά» ανέφερε αρχικά η Δρούτσα. Συνέχισε μάλιστα λέγοντας «Όταν γέννησα την κόρη μου, έπαθα εμβολή. Αυτό έπρεπε να γίνει, αυτό έγινε. Γυμνάζομαι καθημερινά. Γέννησα με καισαρική. Δεν κατάλαβα πως το έπαθα. Κατάλαβα πως υπέφερα πολύ από εκεί και πέρα».

Επιπλέον, μίλησε και για ένα ατύχημα που είχε πριν λίγα χρόνια, με το οποίο έσπασε το χέρι της σε πολλά σημεία. «Έπεσα και έσπασα το χέρι μου σε 100 μέρη. Τόσο ζώον! Χτένιζα τα μαλλιά μου πριν από τρία χρόνια και έπεσα πίσω. Κάνω έτσι, δεν υπήρχε χέρι. Το χειρούργησα και είναι όλο καρφιά και βίδες. Το γυμνάζω καθημερινά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου