Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Travis Barker – Στο πλευρό του η Kourtney Kardashian

«Θεέ μου σώσε με» έγραψε ο μουσικός

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση φαίνεται πως μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Travis Barker, σύμφωνα με την Page Six, που μετέδωσε αρχικά την είδηση, μαζί με την εικόνα της Kourtney Kardashian να τον συνοδεύει ως το ασθενοφόρο.

Χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστός ο λόγος της μεταφοράς του ντράμερ στο Cedars Sinai Medical Center της Καλιφόρνια, η οικογένεια Kardashian φαίνεται να έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα, αφού είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο και τον προηγούμενο μήνα. Πριν μάλιστα γίνει γνωστή η είδηση, ο ντράμερ έκανε ένα tweet στο οποίο έγραφε «Θεέ μου σώσε με» αναστατώνοντας όλους τους φαν του.

Η κρισιμότητα της κατάστασης φαίνεται και από ένα Instagram story που έκανε η 16χρονη κόρη του από τον πρώτο του γάμο, στο οποίο έγραφε «Παρακαλώ προσευχηθείτε». Εκπρόσωπος της αστυνομίας βέβαια ανέφερε ότι δεν υπήρξαν κλήσεις από το σπίτι του Barker και της Kardashian και το ζευγάρι πήγε αρχικά μόνο του στο νοσοκομείο. Η κατάσταση φαίνεται πως εκτιμήθηκε από τους γιατρούς ως πιο σοβαρή από ο,τι φαινόταν κι έτσι κατευθύνθηκαν με ασθενοφόρο προς το ιατρικό κέντρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Barker έχει αντιμετωπίσει σοβαρό μετατραυματικό σύνδρομο, έπειτα από την πτώση αεροπλάνου το 2008, στο οποίο βρισκόταν ο ίδιος και οι φίλοι του, που πέθαναν μαζί με τον πιλότο. Ο ίδιος ξαναμπήκε σε αεροπλάνο για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021, με τη συνοδεία της Kourtney Kardashian.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed