Οι επίσημες ανακοινώσεις MAD και Mega για τα βίαια περιστατικά στα MAD VMA

Δε θα προβληθούν οι εμφανίσεις των Snik και Light

Αρνητικοί πρωταγωνιστές στα χθεσινά MAD VMA αναδείχθηκαν ο Snik και ο Light οι οποίοι άρχισαν να ξυλοκοπιούνται τόσο τη στιγμή που η Τάμτα ερμήνευε on stage όσο και όταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα βράβευε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία τελικά αποχώρησε από τη βραδιά και δεν πραγματοποίησε τα act της. Επίσημες θέσεις όμως έλαβαν το MAD, που διοργάνωσε τη βραδιά αλλά και το Mega που είναι ο τηλεοπτικός σταθμός μετάδοσης των μουσικών βραβείων.

Στην ανακοίνωσή του το Mega αναφέρει πως στηρίζει τη μουσική και καταδικάζει κάθε μορφή βίας. Ως εκ τούτου η τηλεοπτική προβολή από το κανάλι δε θα περιλαμβάνει τραγούδια και βραβεύσεις των εμπλεκομένων στα σκηνικά ακραίας βίας.

Σε μία παρόμοια, επίσημη ανακοίνωση το MAD αναφέρει οτι καταδικάζει τη βία, δε θα προβάλει τις εμφανίσεις και τα τις βραβεύσεις των συγκεκριμένων καλλιτεχνών και υπενθυμίζει πως εδώ και 19 χρόνια τα Mad Video Music Awards είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει.

 

 

Αξίζει οι trappers που ενεπλάκησαν στον καβγά, ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τα κομμάτια τους ή να ζητήσουν συγγνώμη, ενώ νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα. Επιπλέον, εκτός από την Τάμτα και την Έλενα Παπαρίζου, αποχώρησε και ο Νίκος Βουρλιώτης ενώ ένα βήμα πριν την αποχώρηση έφτασε και η Ρούλα Κορομηλά.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed