Η Ξανθή Τζερεφού, την οποία γνωρίσαμε στο αρχικό GNTM του Star, ως το πρώτο plus size μοντέλο του ριάλιτι, έπαψε να εκπροσωπεί το χώρο της μόδας με αυτό το χαρακτηριστικό της, αφού τα κιλά που έχασε πλέον της “στερούν” την ένταξη σε αυτήν την κατηγορία μοντέλων.

Η Τζερεφού, είχε εντυπωσιάσει εξαρχής τους τότε κριτές του GNTM με τη λευκή επιδερμίδα της και τα τζίντζερ μαλλιά της καταφέρνοντας να παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού. Η ίδια είχε μιλήσει ήδη από την οντισιόν της για τον Διαβήτη Τύπου 1 που πάσχει αλλά και για τις κοινωνικές δυσκολίες που πέρασε όταν είχε αποκτήσει περισσότερο βάρος.

Είτε με παραπάνω, είτε με λιγότερα κιλά, η Ξανθούλα Τζερεφού δεν έπαψε να έχει πάθος με τη μόδα και συνεχίζει να ασχολείται μέχρι και σήμερα. Όπως έχει δείξει η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram, το νεαρό μοντέλο συνεχίζει την καριέρα του αφού και το καλοκαίρι περπάτησε στο φιλανθρωπικό fashion show με τίτλο «The swans» φορώντας μάλιστα δημιουργία του Βασίλη Ζούλια και κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου.

Επιπλέον, μέσα από καθημερινές στιγμές που μοιράζεται με τη διαδικτυακή της παρέα, δε διστάζει να δείξει τις αλλαγές στην εμφάνισή της αλλά και τη γυμναστική ή τα προϊόντα που χρησιμοποιεί.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου