«Ένιωσα τον φόβο του θανάτου – Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει» – Συγκλονίζει η Ελένη Ψυχούλη για τα όσα βίωσε στις πλημμύρες

«Ήμουν μόνη μου σε ένα σπιτάκι στο βουνό, απομονωμένο από το υπόλοιπο χωριό. Έβλεπα τα σπίτια που έπεφταν, το ποτάμι που φούσκωνε»

«Αυτό που έζησα, δεν ήταν μία στιγμή. Ήταν 15 ώρες ασταμάτητης βροχής. Όταν ζεις αυτό το πρωτόγνωρο φαινόμενο δεν μπορείς να το μεταφέρεις στον άλλο. και τώρα ο κόσμος μας κάνει άσχετες ερωτήσεις γιατί δεν το έζησε αυτό. Η αίσθηση είναι σαν να είσαι στο βυθό της θάλασσας. Ήμουν μόνη μου σε ένα σπιτάκι στο βουνό, απομονωμένο από το υπόλοιπο χωριό και επειδή είχα και ύψος μπορούσα να δω όταν καθάριζε το σύννεφο. Έβλεπα τα σπίτια που έπεφταν, το ποτάμι που φούσκωνε. Όταν σε πλησιάζει ζεις έναν φόβο θανάτου, ότι τι ώρα θα φουσκώσει το ποτάμι και θα σε πάρει το νερό. Δεν μπορείς να τα βάλεις με τη φύση, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις», αποκάλυψε η Ελένη Ψυχούλη.

»Δεν ξέρεις από που θα σου έρθει, δεν ξέρουμε τους κανόνες της φύσης. Κόπηκε το νερό και το ρεύμα κατά το μεσημέρι. Το πιο σημαντικό είναι ότι συνειδητοποιείς ότι καταργείται ο πολιτισμός. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για τέτοια. Οι παλιοί ήταν προετοιμασμένοι είχαν έναν φακό, μία λάμπα πετρελαίου. Εμείς κάνουμε τους πολιτισμένους και μόνο πολιτισμός δεν υπάρχει. Όταν κάνεις λάθος έργα, όταν δε σέβεσαι και πας και χτίζεις πάνω στα ρέματα, ποιος πολιτισμός; Είναι η ιστορία μίας αυτοκαταστροφής αυτό το πράγμα». Δες αναλυτικά όσα είπε:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed