Ένα βήμα πριν το διαζύγιο η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck; «Έγινε η μαριονέτα της»

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Ben, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος με τη Jennifer»

Έντονες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα πως ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez δεν είναι τελικά ευτυχισμένοι μέσα στο γάμο τους και σκέφτονται να χωρίσουν. Τα ξένα δημοσιεύματα τονίζουν πως η επανένωσή τους δε είναι όπως τη φαντάζονταν ενώ οι φίλοι του ηθοποιού κάνουν λόγο για ένα δυστυχισμένο Affleck.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Mara” ο ηθοποιός δεν είναι ικανοποιημένος από το γάμο και τη συμβίωσή του με τη Λατίνα τραγουδίστρια, καθώς θεωρεί πως είναι πολύ επιβλητική και χειριστική. Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η JLO του είχε ζητήσει να κόψει το κάπνισμα, γεγονός στο οποίο ο ίδιος συμφώνησε να το ελαττώσει. Επιπλέον, το κοντινό περιβάλλον του Affleck μίλησε στο περιοδικό “Heat World” και τον χαρακτήρισε ως μαριονέτα της Lopez.

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένου του Ben, γνώριζαν τι συνεπάγεται ο γάμος με τη Jennifer, αλλά είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι είναι 100% χαρούμενος όταν φαίνεται σε τόσο άβολη θέση και χαμένος. Έγινε η μαριονέτα της JLo, όπως όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν» επισημαίνουν. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες παπαρατσικές φωτογραφίες του Affleck, που τον έδειχναν σε κακή διάθεση, τονίζουν για μία ακόμη φορά την πιθανότητα διαζυγίου ανάμεσα στο ζευγάρι.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν δημοσιεύματα για τη φημολογούμενη κρίση στη σχέση των Bennifer. Ένα μήνα μετά το γάμο τους, όπως γράφουν τα ξένα Μέσα, οι δύο τους δεν μένουν πλέον μαζί. Η τραγουδίστρια, παρά τις ενοχλήσεις που είχε από τις κακές συνήθειες του ηθοποιού, ήθελε να τον περιποιείται με κάθε τρόπο. Ωστόσο, το ατελείωτο κάπνισμα, η ακαταστασία και η μη πρόθεση συμβιβασμού του Affleck φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι καβγάδες ήταν έντονοι και ο ηθοποιός εγκατέλειψε το κοινό τους σπίτι.

Όπως αναφέρουν ωστόσο τα ξένα μέσα του lifestyle τύπου, και οι δύο είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν για το γάμο τους και να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed