Ένα βήμα πιο κοντά στην ελευθερία της η Britney Spears

Οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση με την απομάκρυνση του πατέρα της από την κηδεμονία

Έπειτα από μία έντονη κατάθεση στο δικαστήριο, στην οποία υποστήριξε ότι δεν της επιτρέπεται να οδηγήσει, να παντρευτεί, να αφαιρέσει το σπιράλ της και να κάνει παιδιά, η Britney Spears, έχοντας στο πλευρό της νέο δικηγόρο κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την κηδεμονία της ίδιας.

Συγκεκριμένα ο ίδιος αποφάσισε να απομακρυνθεί του δικαιώματός του, για το οποίο τα τελευταία 13 χρόνια λάμβανε το μηνιαίο ποσό των 16.000 δολαρίων, έπειτα από τις κατηγορίες της κόρης του που βγήκαν στη δημοσιότητα.


Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που έλαβε και δημοσίευσε το TMZ, ο δικηγόρος του Jamie Spears επεσήμανε πως «στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνση του κ. Spears ως κηδεμόνας». Συμπλήρωσε ωστόσο πως παρόλο που ο κ. Spears είναι ο αδιάκοπος στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων, δεν πιστεύουν ότι μια δημόσια μάχη με την κόρη του για τη συνέχιση της υπηρεσίας του ως κηδεμόνα της θα ήταν προς το συμφέρον της. Έτσι, παρόλο που πρέπει να αμφισβητήσει αυτήν την αδικαιολόγητη αναφορά για την απομάκρυνσή του, ο κ. Spears σκοπεύει να συνεργαστεί με το Δικαστήριο και τον νέο πληρεξούσιο της κόρης του για να προετοιμαστεί για μια ομαλή μετάβαση σε νέα κηδεμονία».

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του πατέρα της τραγουδίστριας τόνισε οτι ο Spears ανέλαβε πριν 13 χρόνια την κηδεμονία της κόρης του, έπειτα από τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την οικογένειά της και τα μίντια. Στην επιστολή του μάλιστα ο δικηγόρος ανέφερε για την τραγουδίστρια πως «Όχι μόνο υπέφερε ψυχικά και συναισθηματικά, αλλά χειραγωγούνταν από αρπακτικά και βρισκόταν σε οικονομική κρίση. Ο κ. Spears ήρθε για τη διάσωση της κόρης του και για να την προστατεύσει».

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Britney

«Ο νέος δικηγόρος της τραγουδίστριας, Mathew Rosengart, που της επετράπη να προσλάβει έπειτα από πολλά χρόνια διεκδικήσεων, δήλωσε τη χαρά τους για την απομάκρυνση του Jamie ως κηδεμόνα της πελάτισσάς του αλλά ταυτόχρονα “απογοητευμένοι από τις συνεχείς επαίσχυντες και κατακριτέες επιθέσεις τους στην κα Spears και άλλους”».

Ωστόσο οι δηλώσεις του συνηγόρου σύμφωνα με το Vanity Fair δε σταμάτησαν εκεί, διότι επεσήμανε ότι «Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη σθεναρή έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Spears και άλλων, τα τελευταία 13 χρόνια, ενώ κέρδισε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του, και ανυπομονώ να λάβω την ένορκη κατάθεση του κ. Spears στο εγγύς μέλλον. Εν τω μεταξύ, αντί να κάνει ψευδείς κατηγορίες και να ρίχνει φτηνά χτυπήματα στη δική του κόρη, ο κ. Spears θα πρέπει να είχε απομακρυνθεί αμέσως».

Στον απόηχο του κινήματος #FreeBritney, αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα όσα είχε δηλώσει στο δικαστήριο η Britney Spears, είχε τονίσει πως όλη η οικογένειά της θα έπρεπε να πάει φυλακή για τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε. Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ενώ είχε ζητήσει να κάνει ψυχοθεραπεία στο σπίτι της, αναγκαζόταν να πηγαίνει τρεις φορές την εβδομάδα σε γραφείο ψυχολόγου και να εκτίθεται σε παπαράτσι, ενώ τα τελευταία 8 χρόνια της χορηγούν φαρμακευτική αγωγή συμπεριλαμβανομένου του Λιθίου που αποκάλεσε «ισχυρό φάρμακο».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed