Τη σεξουαλικότητά της ως bisexual φαίνεται να αποκάλυψε το διάσημο μοντέλο Emily Ratajkowski μέσα από ένα βίντεο στο TikTok, προκαλώντας ενθουσιασμό στους θαυμαστές της αλλά και ταυτόχρονα ερωτήματα για το αν ισχύει αυτό που υπονοεί.

Συγκεκριμένα, η Ratajkowski απαντά σε ένα βίντεο της διάσημης πλατφόρμας που ρωτά: “Αν ταυτίζεστε ως αμφιφυλόφιλος… έχετε έναν πράσινο βελούδινο καναπέ;”. Το μοντέλο, κάνοντας ουσιαστικά repost αυτό το βίντεο και δείχνοντας ταυτόχρονα την ίδια να κάθετε στον πράσινο βελούδινο καναπέ της, “κλείνει” διακριτικά το μάτι στην κάμερα αποκαλύπτοντας την σεξουαλικότητά της.

@emrata #stitch with @shaymitchell ♬ original sound – Emrata

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες, έχει ήδη ξεπεράσει τις 1 εκατομμύριο προβολές ενώ τα σχόλια από τους θαυμαστές τής είναι εγκωμιαστικά. “Νίκη για τις γυναίκες” αναφέρει ένα σχόλιο ενώ ένα άλλο επισημαίνει “Τόσες πολλές διάσημες γυναίκες κάνουν coming out και απλά το αγαπώ”. Το τελευταίο σχόλιο αφορά και το αρχικό βίντεο που αναδημοσίευσε η Emily Ratajkowski, το οποίο δείχνει την ηθοποιό του “Pretty Little Liars” και “You”, Shay Mitchell να διαδίδει τη θεωρία του πράσινου βελούδινου καναπέ, ισχυριζόμενη επίσης ότι είναι bisexual.

Η Ratajkowski, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, ισχυριζόμενη οτι την είχε απατήσει πολλές φορές, φημολογείται ότι έχει ξεκινήσει να συνδέεται ρομαντικά με τον Brad Pitt.

Επίσης, το διάσημο μοντέλο, έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί το TikTok για να συνδεθεί περισσότερο με τους φαν της. Σε αυτό μιλά για κοινωνικά ζητήματα όπως την άποψή της ότι οι άντρες εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν πώς να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. «Το #MeToo δεν άλλαξε τα πράγματα στον κόσμο. Η κουλτούρα Cancel δεν άλλαξε τα πράγματα. Το μόνο που έχουμε τώρα είναι άντρες που φοβούνται τις συνέπειες». Μέσω της ίδιας πλατφόρμας σχολίασε και τις απιστίες του Adam Levine στην έγκυο σύζυγό του, επομένως θεωρείται ότι το βίντεο για την σεξουαλικότητά της δεν έγινε για να πάρει μέρος σε ένα απλό διαδικτυακό challenge.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.