Ελένη Γερασιμίδου: «Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου»

Το πρόβλημα υγείας που προέκυψε από την πυρκαγιά στην Παλλήνη: «Μέναμε από εδώ κι από εκεί. Είχαμε πολλές προσφορές και πολλή αλληλεγγύη»

Στην εκπομπή “Δύο στη Μία” μίλησαν οι γνωστοί ηθοποιοί Ελένη Γερασιμιδού και Αντώνης Ξένος, συζητώντας για τις φωτιές που ξέσπασαν το καλοκαίρι στην Παλλήνη αλλά και το πρόβλημα υγείας που προκάλεσε το κάψιμο του σπιτιού τους στην ηθοποιό.

«Μέναμε από εδώ κι από εκεί. Είχαμε πολλές προσφορές και πολλή αλληλεγγύη, που ήταν πολύ συγκινητική. Δεχτήκαμε πολύ μεγάλη αγάπη» ανέφερε αρχικά η Γερασιμίδου. Παραχωρώντας τη συνέντευξη μέσα από το σπίτι τους, η δημοφιλής ηθοποιός συνέχισε να λέει: «Αυτό είχε και συνέπειες και στην υγεία μας. Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Είχα προειδοποιήσεις. Στις 24 του μήνα, τη μέρα που έληγε το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, πηγαίναμε προς τα εκεί και με έπιασε πολύ άσχημα ο πόνος στην καρδιά».

Για αυτό το πρόβλημα υγείας της, η Γερασιμίδου συνέχισε να αποκαλύπτει πως στην αρχή πίστευε ότι θα το ξεπεράσει, ενώ συνέχισε να μιλά για τις συνέπειες, που έχει ακόμα και σήμερα η καταστροφική πυρκαγιά του καλοκαιριού, στη ζωή τους. «Νόμιζα λίγο επιπόλαια και με τη σιγουριά της ψυχικής δύναμης ότι δεν θα πάθω τίποτα. Είχα τις προειδοποιήσεις στις οποίες δεν έδωσα σημασία. Δεν είμαστε πλούσιοι, αλλά έχουμε να φάμε. Εκτός του ότι έχουμε να φάμε, που είναι πολύ σημαντικό, έχουμε και πάρα πολλούς φίλους. Έρχονταν εδώ με τα ταψιά με φαγητό. Πέντε μέρες έρχονταν παιδιά που καθάριζαν όλα τα μπάζα και τώρα τα συνεχίζει ο Αντώνης» δήλωσε χαρακτηριστικά.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed