Ελένη Φουρέιρα: Αυτό είναι το δωμάτιο – ντουλάπα στο νέο της σπίτι

Η τραγουδίστρια έχει μετακομίσει τους τελευταίους μήνες με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία

Η Ελέη Φουρέιρα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς και εκρηκτικές τραγουδίστριες της χώρας μας, με το όνομά και τα τραγούδια της να ακούγονται ακόμα και στο εξωτερικό, ειδικά μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision. Η τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες έχει μετακομίσει σε σπίτι μαζί με το σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, και έδωσε στους followers της μια ιδέα από τη walk in closet που έχει.

Μετρώντας πολλά χρόνια στο τραγούδι και έχοντας συνεργασίες με πολλούς σχεδιαστές και εταιρίες, είναι αναμενόμενο η Φουρέιρα να έχει πολλά και ιδιαίτερα κομμάτια στην ντουλάπα της. Για το λόγο αυτό έχει μετατρέψει ένα δωμάτιο σε μίνι βεστιάριο όπου έχει όλα της τα ρούχα, όπως έχει δείξει η ίδια σε ένα post που έκανε στο Instagram, διερωτώμενη “Τι να φορέσει”.

Στον ένα τοίχο του δωματίου φαίνεται πως έχει τοποθετήσει ράγες για να μπορεί να κρεμά τα ρούχα της, ενώ στην ίδια πλευρά έχει τοποθετημένες και συρταριέρες για τη φύλαξη πιο καθημερινών κομματιών, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε. Στον απέναντι τοίχο, έχει τοποθετήσει ράφια, στα οποία βρίσκονται τα εκατοντάδες παπούτσια της τραγουδίστριας, στα οποία μπορούμε να διακρίνουμε τόσο καθημερινά sneakers όσο και επίσημα ψηλοτάκουνα ή παπούτσια που χρησιμοποιεί on stage.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed