Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί για πρώτη φορά μετά τα δημοσιεύματα για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα πολύ αναλυτικό Instagram story και αναφέρθηκε σε όλα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για την ίδια, ενώ σχολίασε και τη διαφορά ηλικίας που συζητήθηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές. Πιο αναλυτικά, η Ειρήνη Παπαδοπούλου έγραψε: «Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται η κοινωνία μας για να αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα».

Συνέχισε γράφοντας: «Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει λάβει το θέμα με αφορμή το χωρισμό μου με τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο, καμιά ηλικιακή ομάδα γυναίκα ή άντρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία. Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.