Ειρήνη Νικολοπούλου: «Όταν γύρισα, είδα ματιές να θέλουν να με πνίξουν»

«Δεν βρήκα την θέση μου στο δελτίο ειδήσεων… Δεν υπήρχα πια στο πρόγραμμα»

Μία αφοπλιστική συνέντευξη παραχώρησε η Ειρήνη Νικολοπούλου στο Astra Tv και τον Κωνσταντίνο Καμέα, στην οποία αναφέρθηκε στον τρόπο που τέθηκε εκτός δουλειάς μετά από μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία αλλά και στους star του Hollywood που η ίδια απομυθοποίησε.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην περίοδο του θανάτου της Πριγκίπισσας Νατϊάνα, κατά την οποία βρέθηκε ως Ελληνίδα απεσταλμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο ώστε να καλύψει την είδηση. «Ήμουν πάρα πολύ προκλητική όταν μου έδινες ένα θέμα. Δηλαδή, για παράδειγμα, το 1997 πέθανε η Πριγκίπισσα Νταϊάνα και εγώ πήγα στην Αγγλία, στο Λονδίνο όπου έμεινα για δεκαπέντε ημέρες σε ένα μαγικό επαγγελματικά περιβάλλον, δεν συζητάμε πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο και πάρα πολύ λυπηρό όλο αυτό που συνέβαινε αλλά το περιβάλλον ήταν μαγικό πραγματικά. Επειδή μαγευόμουν και παθιαζόμουν, έκανα ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ» δήλωσε αρχικά.

Η Ειρήνη Νικολοπούλου συνέχισε να σχολιάζει το πως κατάφερε ένα ελληνικό κανάλι να κλέψει τις αποκλειστικότητες από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της Αμερικής. Συγκεκριμένα είπε στη συνέντευξή της: «Να έχεις απέναντι κολοσσούς όπως το CBS, ABC, δίκτυα από την Αμερική, έχουν έρθει όλες οι τηλεοράσεις του κόσμου και το μικρό κανάλι να πετυχαίνει συνεντεύξεις με πρίγκιπες και πριγκίπισσες, να ανεβαίνω σε οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς για να κάνω live συνδέσεις με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Κάναμε ένα πάρα πολύ αξιοπρεπές ρεπορτάζ εκείνη την εποχή».

Ωστόσο αυτή η επιτυχία δε φαίνεται να εξαργυρώθηκε, με την επιστροφή της στην Ελλάδα, καθώς όπως επισημαίνει το όνομά της δεν υπήρχε πια στο πρόγραμμα του σταθμού. «Όταν γύρισα, είδα ματιές να θέλουν να με πνίξουν. Όταν γύρισα, δεν βρήκα την θέση μου στο δελτίο ειδήσεων. Δεν την βρήκα, δεν υπήρχα πια στο πρόγραμμα και το λέω σοβαρά. Μετά την επιτυχία ήρθε ο… βαθμός και αυτά τα κάνουν άνθρωποι, δεν τα κάνουν μηχανές».

Όσον αφορά τις συναντήσεις της με ανθρώπους από το Hollywood, η Νικολοπούλου ανέφερε δύο ονόματα για τα οποία αναθεώρησε τη θετική της άποψη. «Από όσες προσωπικότητες συνάντησα, απομυθοποίησα τον Tom Hanks. Τον βρήκα πολύ απόμακρο όπως επίσης και τον Mr Bean, ο οποίος ήταν για μένα η μεγαλύτερη απογοήτευση γιατί τον συνάντησα στην Κρήτη και τον βρήκα έναν πάρα πολύ κρύο Άγγλο που με αντιμετώπιζε με ύφος και αλαζονεία» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed