Η εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση και η αντίδρασή της μπροστά στις κάμερες

Ενοχλημένος ο Ντάνος με την αδιακρισία των δημοσιογράφων

Το βράδυ της Κυριακής, μετά το μυστήριο του γάμου, οι τηλεοπτικές κάμερες περίμεναν τους νεόνυμφους και στο πάρτι που ακολούθησε. Εκεί, πόζαραν στους φωτογράφους και όταν τους ζήτησαν να δώσουν ένα φιλί ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε ενοχλημένος και ειρωνικά: «Μήπως θες να κάνουμε και τίποτα άλλο…;»

Αμέσως μετά, ήρθε άλλη μια ερώτηση που αφορά το ζευγάρι. Εύλογο ερώτημα καθώς ο γάμος οργανώθηκε σε 1,5 μήνα εσπευσμένα, αλλά για κάτι ιδιαίτερα προσωπικό. Η εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση ήταν το θέμα. Ναι μεν εμφανής, αλλά κάτι που πραγματικά αν δε θέλει να μιλήσει η ίδια, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν.

«Δεν θα ήθελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ήθελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα σε μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά. Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι την κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά» απάντησε. Δες πώς αντέδρασε και ο Ντάνος:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed