Έχασε τη δικαστική διαμάχη η Meghan Markle

Την περασμέμη εβδομάδα έγινε η ακρόαση σχετικά με τις κατηγορίες της Meghan Markle εναντίον της Mail on Sunday, ότι έθιξε τον πατέρα της τυπώνοντας ένα προσωπικό γράμμα μετά το γάμο της. Η απόφαση του δικαστηρίου δεν τη δικαίωσε αλλά η ίδια φαίνεται πως δε θα τα παρατήσει.

Οι δικηγόροι είναι κάθετοι ότι το βρετανικό taboid παραβίασε προσωπικές πληροφορίες που την αφορούσαν και έτσι η μάχη της για να δικαιωθεί δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ.

Μάλιστα πριν από μερικές ώρες στα media έφτασε επίσημη ανακοίνωση, εκ μέρους της Meghan Markle, πως «Η σημερινή απόφαση δείχνει ότι ο πυρήνας αυτής της υπόθεσης δεν αλλάζει και έτσι θα συνεχίσουμε. Τα δικαιώματά της παραβιάστηκαν και τα όρια της ιδιωτικότητας ξεπεράστηκαν. Η The Mail on Sunday φέρθηκε με τρόπο χειριστικό και στοχοποίησε τη Meghan Markle».

Το γνωστό tabloid δεν κάνει πίσω και τώρα ζητάει από τους Sussexes να πληρώσουν τα κόστη της ακρόασης που ξεπερνούν τις 60 χιλιάδες δολάρια.

 

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed