Σε δύσκολη κατάσταση η υγεία του 99χρονου πρίγκιπα Φιλίππου

Τα νεότερα από τη βασιλική οικογένεια δεν είναι πολύ ευοίωνα

Πριν από περίπου δυο εβδομάδες ο σύζυγος της Βασίλισσας,  Φίλιππος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους όπως ανέφερε σχετική δήλωση του παλατιού. Σύμφωνα με τις πηγές του BBC δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας, δεν είχε να κάνει σε καμία περίπτωση με Covid ωστόσο θα παρέμενε στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση.


Όταν το παλάτι εξέδωσε την ανακοίνωση είχαν ήδη περάσει δυο μέρες με τον Φίλιππο στο νοσοκομείο και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, μέχρι που οι μερικές ημέρες παραμονής του έγιναν πια δυο εβδομάδες και ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο τελικά σε άλλο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της Βασιλικής Οικογένειας ανέφερε πως τα πράγματα θα ήταν σοβαρά αν με το ασθενοφόρο γυρνούσε σπίτι του. Λίγες ημέρες μετά τη μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο η δούκισσα της Κορνουάλης και σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, Καμίλα έκανε δηλώσεις για την υγεία του Δούκα και ανέφερε η υγεία του βελτιώνεται ελαφρώς, όμως κατά διαστήματα έχει έντονους πόνους. Μαλίστα δήλωσε χαρακτηριστικά «Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας και ελπίζουμε για το καλύτερο»

Η μεταφορά του Φίλιππου στο St. Bartholomew έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το ανακοινωθέν έκανε λόγο και για προϋπάρχουσα πάθηση καρδιολογικής φύσεως, την οποία οι γιατροί ήθελαν να παρακολουθήσουν. Τα Βρετανικά μέσα αναμένουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του Δούκα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
ΕΛΕΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Beauty & Style Editor

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα brands ομορφιάς ενώ έχει περάσει και από τον χώρο του PR/Branding & Εvents Management. Λατρεύει τις ωραίες εικόνες, ταξιδεύει πολύ συχνά για να εμπνέεται και είναι απόλυτα beauty junkie.

No Comments Yet

Comments are closed