Δούκισσα Νομικού: Θα περπατήσει στην Paris Fashion Week!

Ναι, στις 30 Σεπτεμβρίου

Την Κυριακή στις 30 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Paris Fashion Week θα πραγματοποιηθεί το εμβληματικό Le Défilé Fashion Show, από τη L’ Oréal Paris, ως official partner της διοργάνωσης.

Εκεί, για πρώτη φορά θα συμμετέχει και η Δούκισσα Νομικού, ανάμεσα σε L’ Oréal Paris brand spokespersons διεθνούς φήμης. Ο Σηκουάνας φιλοξενεί την πιο εντυπωσιακή πλωτή πασαρέλα, που θα είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό και θα μεταδοθεί Live, γιορτάζοντας την Ομορφιά, τη Μόδα και τη διαφορετικότητα της κάθε γυναίκας.

Το Le Défilé L’Oréal Paris θα πραγματοποιηθεί σε ένα custom-made catwalk, 60 μέτρων, μια πλωτή κατασκευή, σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι ορατή σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό από τις όχθες του ποταμού.

Η L’Oréal Paris θα συνεργαστεί επίσης με το θρυλικό Οίκο Chopard, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στο κοινό, μια ανεκτίμητη συλλογή κοσμημάτων από εξαιρετικά κομμάτια.

Συνεργαζόμενοι Σχεδιαστές Μόδας: Ami, Atlein, Balmain, Elie Saab, Esteban Cortazar, Giambattista Valli, Isabel Marant, Jacquemus, Miu Miu, Off White, Pierre Hardy, Poiret, Sonia Rykiel.

Για πρώτη φορά στο Le Défilé L’ Oréal Paris θα υπάρχει ελληνική συμμετοχή, με τη Δούκισσα Νομικού, να περπατά στην πασαρέλα του PFW. H Δούκισσα Νομικού, πρόκειται να ταξιδέψει στο Παρίσι και να συμμετέχει σε αυτή τη γιορτή της διαφορετικότητας, δίπλα σε παγκοσμίου φήμης Spokespersons της L’Oréal Paris, όπως οι Bianca Balti, Sonam Kapoor, Doutzen Kroes, Eva Longoria, Andie McDowell και πολλές άλλες.

Δούκισσα Νομικού: Το χρώμα των μαλλιών της από τον Νικόλα Βιλλιώτη

Multimasking με την Δούκισσα Νομικού