Δούκισσα Νομικού: Το δώρο γάμου που τη συγκίνησε

Ήταν custom made για εκείνη και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Στις αρχές του καλοκαιριού, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης ένωσαν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πολλοί φίλοι ήταν εκεί, δίπλα στο ζευγάρι, αλλά εκείνη επέλεξε να μιλήσει μόνο για ένα από τα δώρα γάμου που δέχτηκε.

«Μπορεί να έχουν περάσει τρεισήμισι μήνες από εκείνη τη μαγική μέρα του Ιουνίου (μα πώς περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός;), όμως ακόμη έρχονται μερικά δώρα από φίλους στο σπίτι μας! Και η αλήθεια είναι πως όλα είναι πανέμορφα γιατί κρύβουν μπόλικη αγάπη.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, έφτασαν τρία μεγάλα ξύλινα κουτιά, τα οποία κάτω δεξιά είχαν χαραγμένα το logo του γάμου μας.

Πρώτα, διάβασα την κάρτα. Ήταν από την καλή μας φίλη Κατρίνα Τσάνταλη και οι ευχές της ήταν αληθινές και ουσιαστικές. Όταν όμως άνοιξα τα κουτιά, το θέαμα πραγματικά με συγκίνησε» έγραψε η Δούκισσα Νομικού.

 

Διάβασε τη συνέχεια και δες τι είχε μέσα το κουτί, εδώ.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.