Δήμος Αναστασιάδης: «Παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν»

«Φλέρταρα μια κοπέλα και μου αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχαμε δεσμό και εγώ δεν τη θυμόμουν»

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην εκπομπή “Ελένη” σχετικά με τον τρόπο που γνωρίστηκε με την Τζένη Θεωνά, τη στήριξη που είχε από τους γονείς του για το επάγγελμα που επέλεξε αλλά κι το πείσμα που είχε ο ίδιος, ώστε να επιτύχει.

Αναφορικά με τη Θεωνά, ο Αναστασιάδης επεσήμανε «Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη. Με την Τζένη μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε συζητήσεις και να διασκεδάσω». Δεν παρέλειψε μάλιστα να υπογραμμίσει πώς όταν έδωσαν το πρώτο τους φιλί, έβρεχε όπως στις ταινίες.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν αποκτήσει και έναν γιο, για τον οποίο ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέφερε πως «Θεωρώ ότι αν το παιδί μου ασχοληθεί με την τέχνη θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί χαίρομαι με αυτό που έχω τώρα».

Επιπλέον, ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική αλλά και τη στήριξη που έδειξαν οι γονείς του, όντας ένα παιδί από την επαρχεία. «Έχω δοκιμαστεί στο μιούζικαλ και ήμουν καλός. Εγώ ήθελα ανέκαθεν να ασχοληθώ με τη μουσική και ήξερα ότι ”το έχω” ακόμα και όταν το κοινό μου ήταν τα σκυλιά μου στην Κατερίνη. Οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Στο ξεκίνημα μου παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστασιάδης.

Τέλος, μίλησε και για το νέο του τραγούδι, το οποίο χαρακτηρίζει ως ψυχοθεραπεία: «Το τραγούδι «Ένα θέλω μπορεί» είναι το 4ο τραγούδι με την Ελεάνα Βραχάλη. Κάνουμε ψυχοθεραπεία μέσα από τα τραγούδια».Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed