Δημήτρης Πυργίδης: Οι στρατηγικές των παικτών, η σχέση του σήμερα με την Άννα Μαρία και τα επόμενα σχέδια

Η αποκλειστική συνέντευξη του πρώην παίκτη στο WomensNews.gr

Το «Χάος» του Big Brother ξεχώρισε από την πρώτη μέρα. Το styling βοήθησε σ’αυτό. Ο Δημήτρης Πυργίδης δεν έκρυψε ποτέ το εκκεντρικό του στυλ και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Ο πρώην παίκτης μίλησε αποκλειστικά στο womensnews για τη συμμετοχή του στο Big Brother, τη σχέση του με την Άννα Μαρία και αποκάλυψε εάν θα έκανε μαζί της σχέση.

Μπήκες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» με αέρα νικητή.. Πίστευες ότι θα είσαι ο μεγάλος νικητής;
«Γενικά είμαι εκρηκτικός. Το χάρηκα, το διασκέδασα κατά την είσοδό μου στο σπίτι και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να αντέξω μέχρι το τέλος, ούτε να είμαι ο νικητής»

Στεναχωρήθηκες που έφτασες μέχρι τον τελικό και δεν κατάφερες να είσαι εσύ ο νικητής;
«Όχι, το παιχνίδι το έζησα μέχρι το τέρμα, το ευχαριστήθηκα, πέρασα όμορφα! Για εμένα και τα πέντε παιδιά του τελικού είναι νικητές… δώσαμε χάοοοος μέχρι το τέλος»

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Big Brother είδαμε η σχέση σου με την Άννα-Μαρία να περνάει από διάφορες φάσεις. Μάλιστα, βλέπαμε να έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά σας. Σήμερα ποια είναι η σχέση σας; «Αναπτύχθηκε μία φιλική σχέση με την Άννα Μαρία, κάναμε πλάκες, χαβαλέ… και έτσι πήγε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Τώρα χαθήκαμε… το μέλλον θα δείξει»

Θα μπορούσες να κάνεις σχέση με την Άννα-Μαρία ή με μια γυναίκα με τα δικά της χαρακτηριστικά; Καθώς και οι δυο είστε έντονοι χαρακτήρες. «Λίγο δύσκολο… στα προσωπικά μου είμαι πιο ήρεμος»

Μετά το τέλος του Big Brother, ο κόσμος πως σε αντιμετωπίζει; Τι μηνύματα λαμβάνεις; «Με αντιμετωπίζει με μεγάλο χαμόγελο και πολύ αγάπη! Παίρνω χιλιάδες όμορφα μηνύματα… προσπαθώ να απαντήσω σε όλα… τους ευχαριστώ πολύ»

Διάβασε τη συνέχεια της συνέντευξης στο womensnews.gr

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed