Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κατέθεσε μήνυση

«Πρέπει να υπάρχουν και όρια αντικειμενικά στο τι λέγεται, ή γράφεται…δε θα διστάσω να το επαναλάβω στο μέλλον, χωρίς δεύτερη σκέψη»

Αν ένα πρόσωπο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο κεντρικός πρωταγωνιστής των τελευταίων εβδομάδων, στον lifestyle κόσμο της Ελλάδας, θα ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάζεται για δεύτερη χρονιά, φαίνεται να είναι τεταμένη, γεγονός που συζητιέται σχεδόν καθημερινά σε όλες τις ψυχαγωγικές τηλεοπτικές εκπομπές. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος μάλιστα, αποφάσισε για πρώτη φορά να κινηθεί νομικά.

Την αποκάλυψη για την πρώτη αγωγή που έκανε, αναφορικά με όσα γράφονται και έχουν ειπωθεί τηλεοπτικά, έκανε ο ίδιος ο Ουγγαρέζος, μέσα από το προσωπικό του blog. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως για πρώτη φορά στη ζωή του κινήθηκε νομικά με αυτόν τον τρόπο και τόνισε πως δε θα διστάσει να κάνει κάτι αντίστοιχο ξανά. Μέσα στο κείμενό του μάλιστα επισημαίνει ότι «πρέπει να υπάρχουν και όρια αντικειμενικά στο τι λέγεται, ή γράφεται» και αυτό ήταν που τον ώθησε στη μήνυση

Συγκεκριμένα ο Ουγγαρέζος ανέφερε στο blog του την Τετάρτη 23/11: «Χθες το πρωί κατέθεσα την πρώτη μήνυση στη ζωή μου. Έπρεπε να με δείτε στο προαύλιο των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων – πιο ψαρωμένος κι από μοντέλο (χωρίς τη μάνα του) μπροστά στην Καγιά. Πάλι στο μυαλό ήρθαν τα λόγια της δικής μου μητέρας, της κυρα-Γιωργίας που, σε τέτοια περίπτωση θα αναφωνούσε με αποστροφή: «Δεν είμαστε μαθημένοι εμείς, σ’αυτά τα πράγματα» – για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, μαμά».

Συνεχίζοντας εξήγησε το λόγο που προέβη σε αυτήν την κίνηση: «Όπως πρέπει να υπάρχουν και όρια αντικειμενικά στο τι λέγεται, ή γράφεται – διαφορετικά είμαστε και φαινόμαστε ραδιο-τηλεοπτικο-διαδικτυακή ζούγκλα. Ξέρετε, αδέλφια μου ότι ανέκαθεν απαντώ σε όλους (όχι από θράσος, αλλά γιατί ξέρω την καλή μου πρόθεση επιδιώκοντας να την εξηγήσω όσον αφορά κάτι που έκανα, ή είπα, δημόσια). Μη νομίζετε… Κι εγώ απ’την πλευρά μου, γνωρίζω ότι «τσαντίζω» κάποιες φορές – όλα στο «παιχνίδι» είναι. Σε πράγματα, όμως, που δεν αποτελούν παιχνίδι (ή μέρος του) είμαι απόλυτος και δεν αφήνω περιθώρια, ούτε καν να υπονοηθούν. Εναντίον μιας τέτοιας περίπτωσης χρειάστηκε να κινηθώ άμεσα νομικά και δε θα διστάσω να το επαναλάβω στο μέλλον, χωρίς δεύτερη σκέψη».

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες μέσα από το “Πρωινό μας” η Αφροδίτη Γραμμέλη είχε αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι η Ελένη Μενεγάκη, που εκτός από την παρουσίαση έχει υπεύθυνη της και την επιμέλεια της εκπομπής, ζήτησε από τους συνεργάτες της να είναι πιο ενεργοί. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, ο Ουγγαρέζος απάντησε με τρόπο που ενόχλησε τη Μενεγάκη και αυτό ήταν το σημείο που έφερε τη ρήξη μεταξύ τους.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed