Δημήτρης Λιγνάδης: Ετοιμάζει παράσταση στις φυλακές Τριπόλεως

Αποκτά νέους ρόλους μεταξύ των κρατούμενων

Σκηνοθέτης και εμψυχωτής μιας ομάδας κρατουμένων ηθοποιών της φυλακής Τριπόλεως ετοιμάζεται να γίνει ο Δημήτρης Λιγνάδης, σύμφωνα με την εφημερίδα Ontime.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου ενδιαφέρεται να ανεβάσει παράσταση με κωμικό περιεχόμενο στις φυλακές, ενώ πολύ πιθανό είναι σε αυτή να πάρει μέρος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, που βρίσκεται επίσης κρατούμενος εκεί (αφού κρίθηκε προφυλακιστέος για έναν βιασμό και μια απόπειρα).

Παρόλο που ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει μέχρι τότε αποφυλακιστεί, θα συμμετάσχει στο έργο καθώς είναι πολύ ευχαριστημένος από την υποδοχή που είχε. Ακόμη, έχει κοινά ενδιαφέροντα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αν αποδεχθεί τον ρόλο αυτό θα ενσωματωθεί πλήρως στην καθημερινότητα της φυλακής.

Το ρεπορτάζ θέλει τον πρώην Διευθυντή του Εθνικού να έχει αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκρότηση και εκπαίδευση της θεατρικής ομάδας που συγκροτείται από κρατούμενους. Η παράσταση που ετοιμάζει μάλιστα, θα παιχτεί τους προσεχείς μήνες, με καλεσμένους συγγενείς των κρατουμένων και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed