Δημήτρης Κοντολάζος για Ελένη Μενεγάκη: «Στεναχωριέμαι, δεν είναι κοντά στην κόρη μας»

«Ο καθένας κάνει τη ζωή του, το έχω συνηθίσει…»

Ο Δημήτρης Κοντολάζος μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν δίνοντας μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι παρόλο που είναι κουμπάροι, δεν διατηρούν πλέον επαφές.

Σχετικά με την σχέση τους με την Ελένη Μενεγάκη που έχει βαφτίσει την κόρη του απάντησε: «Τι να απαντήσω… Ξεχαστήκαμε, παλιά κάναμε παρέα, μας βάφτισε και την κόρη τη Σοφία, αλλά με τα χρόνια χαθήκαμε. Δεν υπήρξε κάποιος ιδιαίτερος λόγος, κάποιος τσακωμός, απλά χαθήκαμε. Παλιά όταν έμενε κοντά στο Ποσειδώνιο βρισκόμασταν πιο συχνά, μετά πήγε στην Κηφισιά, έκανε τη ζωή της, παντρεύτηκε, απέκτησε παιδιά. Είχαμε πάει και σε κάποιες βαφτίσεις της, αλλά χαθήκαμε. Δεν είμαστε μαλωμένοι. Και αν με καλέσει, θα πάω στην εκπομπή της»

Όσο για το αν ο ίδιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της ανέφερε: «Παλιά πήγαινα πάρα πολύ συχνά στις εκπομπές της, αλλά δεν την έπαιρνα ποτέ εγώ τηλέφωνο. Παρόλο που σχεδόν κάθε εβδομάδα ερχόταν σπίτι μου η Ελένη και πίναμε καφέ, ποτέ δεν της είπα πότε θα με βγάλεις στην εκπομπή. Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκα τη φιλία και τη συγγένειά μας»

Για το αν τον λυπεί το γεγονός ότι πλέον δεν έχουν επαφές είπε: «Ο καθένας κάνει τη ζωή του, το έχω συνηθίσει. Στεναχωριέμαι πιο πολύ για το ότι θα ήθελα να είναι κοντά στην κόρη μας. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε όμως καταλαβαίνουμε, έχουμε τις υποχρεώσεις μας. Έτσι είναι η ζωή».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed