Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη: «Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες. Εγώ προτίμησα την τέχνη»

«Προκαλώ πονοκέφαλο στα κεφάλια που πρέπει να πονοκεφαλιάζουν»

Συνέντευξη στην Espresso παραχώρησε η δημοφιλής ηθοποιός, Δήμητρα Παπαδήμα, και αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε αναλάβει τα χρέη παρουσιάστριας αλλά αντικαταστάθηκε από την Ελένη Μενεγάκη.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ως συμπαρουσιάστρια του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη στο «Cocktail», η Παπαδήμα δήλωσε αρχικά: «Δουλειά παρουσιάστριας στο τότε Mega για να πληρώσω τη σχολή μου της υποκριτικής. Μου έγινε η πρόταση. Το είδα καθαρά οικονομικά το θέμα. Τότε το χρήμα έρεε. Και το χρειαζόμουν. Δεν μου ταίριαξε καθόλου το στημένο κόνσεπτ. Εγώ χωρίς αλήθεια γύρω μου κομπλάρω. Η χαρά χωρίς χαρά με διαολίζει».

Συνέχισε μάλιστα μιλώντας για την αντικατάστασή της στη συγκεκριμένη εκπομπή, από την Ελένη Μενεγάκη. Η ηθοποιός επεσήμανε πως «Πήρε τη θέση μου η Μενεγάκη. Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες. Εγώ προτίμησα την τέχνη. Κι η τέχνη εμένα. Κι η τέχνη δεν είναι η στημένη μπάλα. Τέχνη είναι η έντεχνη κουτουλιά. Δίνω κουτουλιές φέτος. Με το Αγρίμι, με το Ρίσκο στο θέατρο OLVIO. Ακολουθεί το Μποστ και Φλωξ και το υπέροχο είναι πως δεν κάνω καρούμπαλα. Προκαλώ πονοκέφαλο στα κεφάλια που πρέπει να πονοκεφαλιάζουν».


 


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed