Ο δικηγόρος της Britney Spears απαιτεί από τον πατέρα της να καταθέσει: «Δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα»

Έχουν προσφερθεί 8 ημερομηνίες για να καταθέσει ο πατέρας της τραγουδίστριας και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο – Οι εξελίξεις

Όλα τα νόμιμα μέσα φαίνεται πως χρησιμοποιεί η Britney Spears για να δικαιωθεί, έπειτα από τη 13χρονη νομική κηδεμονία της που είχε λάβει ο πατέρας της, ο οποίος διαχειριζόταν τα προσωπικά, επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα της τραγουδίστριας. Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της Britney, Mathew S. Rosengart, ο Jamie Spears δεν έχει παρευρεθεί στο δικαστήριο για κατάθεση εδώ και επτά περίπου μήνες.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, ο νομικός εκπρόσωπος της Britney Spears κατέθεσε σύμφωνα με το People, αίτηση για υποχρεωτική κατάθεση του Jamie, αφού «ακόμα δεν έχει εμφανιστεί για την κατάθεσή του» από τότε που ειδοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 20 Οκτωβρίου 2021. Όπως αναφέρεται, έχουν προσφερθεί 8 ημερομηνίες για να καταθέσει ο πατέρας της τραγουδίστριας σχετικά με τη διαχείριση της νομικής κηδεμονίας της ενώ ο Rosengart τονίζει πως “Ο κύριος Spears μπορεί να τρέξει, αλλά δεν μπορεί να κρύβεται για πάντα από τις νομικές και καταπιστευτικές του υποχρεώσεις». Προσθέτει μάλιστα οτι «Αφού χρησιμοποίησε τα χρήματα της κόρης του για περισσότερα από 13 χρόνια για να χρηματοδοτήσει τις νομικές αμοιβές και τα έξοδά του, για πρώτη φορά, ο κ. Spears θα πρέπει τώρα να πληρώσει τα δικά του δικαστικά έξοδα».

Η κατάθεση του Jamie έχει να κάνει με τον τρόπο που χρησιμοποίησε τη λήψη νομικής κηδεμονίας της τραγουδίστριας, όσον αφορά κατά κύριο λόγο τα έξοδα της. Η νομική ομάδα της Britney συνεχίζει να λέει ότι ο Jamie διαχειρίστηκε μια «διεφθαρμένη και συγκρουόμενη συντηρητική κηδεμονία» και κέρδισε 6,3 εκατομμύρια δολάρια από την κόρη του «ενώ πλήρωνε στους συνεργάτες του δεκάδες εκατομμύρια περισσότερα». Κατηγορεί επίσης τον Jamie Spears ότι δεν παρέδωσε «επικοινωνίες σχετικά με τον συγκλονιστικό μηχανισμό ηλεκτρονικής παρακολούθησης που δημιουργήθηκε για να κατασκοπεύσει την κόρη του», σύμφωνα με την κατάθεση.

Επιπλέον, στην κατάθεση θέλουν να διευκρινιστεί πώς το 2008, ο πατέρας της Britney
δανείστηκε χρήματα από «μια νεοσύστατη τότε εταιρεία διαχείρισης» την Tri Star Sports & Entertainment. Φέρεται ότι χρωστούσε τουλάχιστον 40.000 $ όταν προσέλαβε την Tri Star ως επιχειρησιακό διευθυντή της κόρης του, κλείνοντας για την Britney «μια εξαντλητική διεθνή περιοδεία 97 παραστάσεων» και άλλα γεγονότα που απέφεραν εκατομμύρια Tri Star. Η Britney Spears σε ένορκη κατάθεσή της είχε πει ότι αντιμετωπιζόταν ως «άλογο κούρσας» στο πλαίσιο της συμφωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δεκέμβριο, ο Jamie ζήτησε να καταβληθούν πληρωμές στη νομική ομάδα του από την περιουσία της Britney για «συνεχή καταπιστευματικά καθήκοντα» λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά τη λήξη της θητείας του – ένα αίτημα που ο Rosengart χαρακτήρισε «ντροπιαστικό», σε δήλωσή του τότε στο PEOPLE.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed