Διαζύγιο για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια

Ο γάμος τους κράτησε μόλις 9 μήνες – Όλες οι πληροφορίες και η αίτηση διαζυγίου

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια αποφάσισαν να λήξουν τον γάμο τους αρκετά σύντομα. Το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη που έκανε «μήνα του μέλιτος» στο Asia Express, πήρε την απόφαση να μη συνεχίζει μαζί τη ζωή του, μετά από 9 μήνες γάμου.

Μετά από τον γάμο τους τον περασμένο Μάιο, Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια ακολουθούν «χωριστά» μονοπάτια, με το διαζύγιο τους να έρχεται 9 μήνες μήνες αργότερα και κατέθεσαν ήδη την αίτηση διαζυγίου.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μέσα από τη Super Κατερίνα, αποκαλύπτοντας πως το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι συναινετικό. «Όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν είναι καλύτερα να χωρίσουν από το να είναι σε έναν γάμο που δεν είναι καλά. Προφανώς τα έβαλαν κάτω και δεν…», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed