Διάσημοι και επιτυχημένοι που δεν έχουν τελειώσει το σχολείο

Γιατί συνέβη στην κάθε περίπτωση και αν το μετάνιωσαν

Είναι διάσημοι και επιτυχημένοι σε αυτό που κάνουν. Αυτοί οι διάσημοι έχουν γίνει γνωστοί με τη δουλειά τους και έχουν κερδίσει το θαυμασμό του κόσμου. Το παράδειγμά τους δείχνει για μια ακόμη φορά πως η επιτυχία δεν έχει πάντα να κάνει με τους τίτλους και τις πανεπιστημιακές σπουδές.

Νίκος Οικονομόπουλος: «Πήγα τρεις φορές στην α’ γυμνάσιου, έπινα καφέ τις 2 πρώτες ώρες και μετρά κοιμόμουν», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος.

Η Έλενα Παπαρίζου δεν κατάφερε να τελειώσει το λύκειο γιατί εργαζόταν από τα 17 της, άλλα πάντα είναι το number 1.

O Γιάννης Πλούταρχος εγκατέλειψε το τεχνικό λύκειο γιατί είχε μια μορφή δυσλεξίας, η οποία δεν είχε αναγνωριστεί και τον είχε δυσκολέψει αρκετά.

«Έκανα λάθος που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω το γυμνάσιο», δήλωσε μετανιώνοντας για την απόφαση του ο Πάνος Καλίδης.

Ο Δημήτρης Σταρόβας εκμυστηρεύτηκε πως στο δίλημμα μπιλιάρδο ή σχολείο, προτίμησε το μπιλιάρδο « Μέχρι τη δευτέρα λυκείου άφησα το σχολείο, για τα μπιλιάρδα. Δεν ξαναπήγα».

«Μέχρι την τρίτη γυμνάσιου πήγα. Με έδιωξαν. Ήμουν ανήσυχο παιδί», αποκάλυψε ότι διοργάνωνε και καταλήψεις με την ομάδα του σχολείου ο ηθοποιός του MEGA  Βασίλης Μπισμπίκης.

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed