Ο διακινητής του Mac Miller καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκισης για τη θανατηφόρα δόση στον τραγουδιστή

Ο πρώην της Ariana Grande είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο San Fernando Valley στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 από υπερβολική δόση φαιντανύλης, κοκαΐνης και αλκοόλ

Ένας άνδρας από την Καλιφόρνια που κατηγορήθηκε για προμήθεια χαπιών με φαιντανύλη πριν από τη μοιραία υπερβολική δόση του Mac Miller το 2018 καταδικάστηκε τη Δευτέρα σε περισσότερα από 17 χρόνια φυλάκιση.

Σε μια ακρόαση στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Otis D. Wright καταδίκασε τον Stephen Andrew Walter σε 210 μήνες φυλάκιση για το ρόλο του στο θάνατο του Miller. Ως μέρος μιας συμφωνίας ένστασης του Νοεμβρίου, ο Walter παραδέχτηκε ότι παρείχε σε έναν έμπορο ναρκωτικών τα χάπια οξυκωδόνης που τελικά έφτασαν στον Miller. Ο Walter ομολόγησε την ενοχή του για μία μόνο κατηγορία διανομής φαιντανύλης, η οποία επισύρει υποχρεωτική φυλάκιση 20 ετών. Όμως, βάσει της συμφωνίας, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ζήτησαν μόνο 17 χρόνια και έξι μήνες.

Ο Miller, που υπήρξε σύντροφος με την Ariana Grande, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο San Fernando Valley, της Καλιφόρνια, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018. Ο ράπερ πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση φαιντανύλης, κοκαΐνης και αλκοόλ, σύμφωνα με την τοξικολογική έκθεση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες.

Ο Walter κατηγορήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, μαζί με τον Cameron James Pettit και τον Ryan Michael Reavis για το θάνατο του τραγουδιστή. Οι εισαγγελείς λένε ότι ο Miller διαπραγματεύτηκε να αγοράσει οξυκωδόνη από τον Pettit, αλλά ο έμπορος του πούλησε ψεύτικα χάπια με θανατηφόρα φαιντανύλη. Ο Walter φέρεται να προμήθευε τα χάπια και ο Reavis φέρεται να τα παρέδωσε στον Pettit. Ο Reavis ομολόγησε την ενοχή του τον Νοέμβριο και καταδικάστηκε τον περασμένο μήνα σε σχεδόν 11 χρόνια φυλάκιση. Αξίζει να αναφερθεί οτι η υπόθεση εναντίον του Pettit παραμένει σε εκκρεμότητα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed