Ο Χρήστος Μάστορας βρέθηκε στα Ιωάννινα στα πλαίσια του tour που κάνει στην Ελλάδα για να δώσει ακόμα μια ξεχωριστή συναυλία. Ο ίδιος αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια στην γιαγιά του, αφιερώνοντας της μάλιστα και ένα τραγούδι, τιμώντας την μνήμη της.

Η γιαγιά του τραγουδιστή έφυγε από την ζωή πριν από περίπου δυο χρόνια και από οτι φαίνεται αυτό είναι κάτι που κόστισε στον Χρήστο Μάστορα. Αρκετές φορές μάλιστα ο ίδιος της έχει αφιερώσει γράμματα και όμορφα λόγια που έχει μοιραστεί μέσω των Social Media εκφράζοντας το πόσο του λείπει.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο ο τραγουδιστής αναφέρει: «Εμένα αυτός ο τόπος θα μου θυμίζει πάντα τον παππού και την γιαγιά μου. Εκεί που πέρναγα δυο τρεις μήνες στο χωρίο πιτσιρικάς. Με τα χρόνια οι μήνες γίνανε μέρες και οι μέρες υπεραστικά τηλέφωνα και η χαρά έγινε καημός».

Στην συνέχεια είπε: «Και να που χωριστήκαμε με την γιαγιά μου μια και καλή εδώ και δυο χρόνια. Όμως εγώ πάντα θα την θυμάμαι και θα της τραγουδήσω αυτό που τραγουδούσε και εκείνη όταν ήμουν 5 χρονών, την κοντούλα λεμονιά». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.