Χρήστος Λούλης: «Μεταδίδουμε στο παιδί ένα άγχος να προλάβουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνει ένας γονιός»

«Η προσπάθεια που κάνουμε για να διαχειριστούμε το χρόνο μας σε σχέση με τα παιδιά, είναι κάτι που δε μπορεί να καταλάβει ο κόσμος που δεν κάνει τη δουλειά μας»

Ο Χρήστος Λούλης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στο Κέντρο” και συζήτησε με τον Γιώργο Κουβαρά για την οικογένεια που έχει χτίσει με την επίσης ηθοποιό σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, και τις δυσκολίες που τους έχει επιφέρει το επάγγελμά τους.

Αρχικά ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την Κολιανδρή λέγοντας πως «Με την Έμιλυ είμαστε μαζί 21 χρόνια, τώρα πάμε στα 22. Δεν είναι λίγα. Η προσπάθεια που κάνουμε για να διαχειριστούμε το χρόνο μας σε σχέση με τα παιδιά, είναι κάτι που δε μπορεί να καταλάβει ο κόσμος που δεν κάνει τη δουλειά μας». Εξηγώντας τα όσα προανέφερε, ο Λούλης διευκρίνισε ότι «Εγώ ας πούμε, δουλεύω κυρίως το βράδυ. Μπορεί να δουλεύω όλη μέρα και να γυρνάω το βράδυ στις 12 και 1. Το παιδί ξυπνάει στις 7 για να πάει σχολείο. Το ξύπνημα για εμένα και την Έμιλυ είναι ένα μαρτύριο όταν έχουμε κοιμηθεί αργά».

Στο ίδιο πλαίσιο συζήτησης, ο πρωταγωνιστής της επερχόμενης σειράς της ΕΡΤ, «Το βραχιόλι της φωτιάς», ανέφερε για τις δυσκολίες που έχει το επάγγελμά του σχετικά με την οικογένειά του. Όταν τελειώνω την παράσταση εγώ δε μπορώ να κοιμηθώ, πρέπει να πάει 3. Όταν θα έρθει από το σχολείο το παιδί, δυστυχώς του μεταδίδουμε ένα άγχος να προλάβουμε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνει ένας γονιός. Είτε αυτό λέγεται μαθήματα, είτε χρόνος μαζί με το παιδί. Να προλάβουμε να τα κάνουμε για τις λίγες ώρες που θα είμαστε ακόμα εκεί πριν φύγουμε για τη δουλειά. Αυτό είναι κάτι που δε μου αρέσει πολύ πρέπει να σου πω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed