Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η νέα σεζόν, η παγκόσμια προβολή και οι χαρακτήρες στα σενάριά του

«Οι ήρωες των σειρών μου είναι ανάμεσά μας» – «Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτίθεται όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολύ σε τέτοια διάρκεια, όπου πάντα μοιραία θα υπήρχε κριτική, και καλή και κακή. Άλλες φορές μου άρεσε, άλλες δεν μου άρεσε»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Στο κέντρο» της ΕΡΤ και μίλησε για το Maestro, το Netflix αλλά και τους ήρωες στις σειρές του.

Σχετικά με τους ρόλους αλλά και τους χαρακτήρες που γνωρίσαμε τόνισε: «Οι ήρωες είναι εδώ ανάμεσά μας, παντού, πάντα, ήταν για όλους νομίζω που γράφουν και λένε ιστορίες. Τα πιο ακραία, τα φαντάζομαι».

Όπως αποκάλυψε ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega και το υπόλοιπο καστ θα ξεκινήσουν σε 2 μήνες τα γυρίσματα για τα πρώτα 4 επεισόδια του νέου κύκλου. Αρχικά, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είπε: «Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου».

Για το πώς αντιμετωπίζει τις κριτικές, ο ίδιος δήλωσε πως παλιότερα τις διάβαζε πιο συχνά και στα αρνητικά σχόλια, θύμωνε και γινόταν έξαλλος λέγοντας: «Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτίθεται όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολύ σε τέτοια διάρκεια, όπου πάντα μοιραία θα υπήρχε κριτική – και καλή και κακή. Άλλες φορές μου άρεσε, άλλες δεν μου άρεσε. Θα έπρεπε να με ρωτάς σε διαφορετικές δεκαετίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ πιο σίγουρη φάση για το τι είναι αυτό που θέλω να πω, πώς θέλω να το πω και πώς θα το πω».

Σχετικά με το τέλος του Maestro, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης άφησε να εννοηθεί ότι το καλό στο τέλος θα κερδίσει: «Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed