Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι αρνητικές κριτικές και η κρίση μέσης ηλικίας

«Νομίζω ότι η κρίση ηλικίας για εμάς τους άντρες είναι πιο πολύ κρίση ταυτότητας» και πώς νιώθει για το Maestro που θα μπει στο NETFLIX

Έχοντας επιστρέψει στη συχνότητα του Mega με την τηλεοπτική του επιτυχία, “Maestro”, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε συνέντευξη στο “Βήμα” μιλώντας τόσο για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται κατά καιρούς όσο και για της κρίση μέσης ηλικίας που βίωσε.

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε για την ένταξη της σειράς στο Netflix αλλά και για τα νεύρα που του προκαλούν τα αρνητικά σχόλια για τις δουλειές του. «Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και αγωνία που το Maestro θα μπει στο Netflix. Στο έκτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη (24/11) είναι η ιστορία του δικού μου ήρωα, του Ορέστη προτού φτάσει στους Παξούς. Όλο το παρελθόν και όλη η πορεία από το 1995 μέχρι σήμερα. Είναι ένα ειδικό επεισόδιο και ως σενάριο και ως γύρισμα» δήλωσε και συνέχισε: «Τις αρνητικές κριτικές τις διαχειρίζομαι με νεύρα αλλά μετά από λίγο μου φεύγουν».

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του, ο Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως στα 40 του πέρασε κρίση μέσης ηλικίας παρουσιάζοντας στον εαυτό του όλα του τα υπαρξιακά ζητήματα. Ειδικότερα, ο ηθοποιός ανέφερε πως «Έχω περάσει κρίση ηλικίας εκεί μετά τα 40. Όλα τα έπαθα, πού πάω, τι κάνω, παιδί, συντροφικότητα, τέλμα υπαρξιακό, καλλιτεχνικό μπλοκάρισμα. Νομίζω ότι η κρίση ηλικίας για εμάς τους άντρες είναι πιο πολύ κρίση ταυτότητας».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed