Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως ακολουθούν εδώ και λίγο καιρό η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, με τον επί χρόνια σύζυγό της, Νικόλα Φαράκλα, όπως αποκάλυψε το “Πρωινό μας”.

Έχοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο Νίκος Γεωργιάδης επεσήμανε πως οι δυο τους έχουν χωρίσει εδώ και λίγους μήνες με τη Χρυσικοπούλου να έχει μετακομίσει, μαζί με τα δύο παιδιά τους, σε άλλο σπίτι. «Απόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά τους», επεσήμανε ο Νίκος Γεωργιάδης καθώς αποκάλυπτε την είδηση μέσα από το “Πρωινό μας”.

Το πρώην πλέον ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2008, καθώς εργάζονταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία ενώ ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο το 2013. Μαζί απέκτησαν δύο κόρες, την Ισαβέλλα και τη Βικτώρια, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, πριν λίγο καιρό είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις προετοιμασίες για τα νέα δωμάτια των παιδιών της, χωρίς ωστόσο να έχει αφήσει υποψίες για την αλλαγή στην προσωπική της ζωή.

«Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό. Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου» είχε δηλώσει η Χρυσικοπούλου τον Ιούνιο του 2022 σε συνέντευξή της στο ΟΚ!

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου