Χώρισε η Billie Eilish με τον Matthew Tyler Vorce: Το τρίτο πρόσωπο και η απάντηση

«Το πιο άνανδρο πράγμα που μπορείς να κάνεις»

Με χωρισμό φαίνεται πως ξεκινά το καλοκαίρι για την Billie Eilish, αφού η σχέση της με τον Matthew Tyler Vorce έφτασε στο τέλος της, αν και ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είναι bad guy…

Όπως αναφέρει το E! μία πηγή κοντά στον Matthew επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα ενώ με τη σειρά του ο πρώην σύντροφος της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας τοποθετήθηκε για τις φήμες ότι απατούσε την Eilish. Με ένα Instagram story στις 30 Μαΐου, ο Vorce έδωσε τη δική του απάντηση.

«Το γεγονός ότι χιλιάδες άνθρωποι αφιερώνουν χρόνο στη μέρα τους για να γράψουν με δημοσιεύσεις τα πιο αποτρόπαια πράγματα σε κάποιον που δε θα γνωρίσουν ποτέ είναι το πιο άνανδρο πράγμα που μπορείς να κάνεις», έγραψε ο ηθοποιός πάνω από μια αφίσα της ταινίας Men του A24. «Ζήσε τη δική σου ζωή» προσέθεσε ενώ συνέχισε λέγοντας «Κανείς δεν απάτησε κανέναν. Οι σχέσεις τελειώνουν. Τόσο απλό. Το να δημιουργείς φήμες και να λες ψέματα στο Διαδίκτυο είναι επικίνδυνο».

Κανένας εκπρόσωπος του πρώην ζευγαριού δε θέλησε να κάνει επίσημα κάποια δήλωση σχετικά με τη λήξη της σχέσης τους, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά το ειδύλλιο τους είχε γνωστοποιηθεί τον Απρίλιο του 2021. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, οι θαυμαστές της Billie φώναξαν τον Matthew για φερόμενη χρήση προσβλητικής γλώσσας—εκφράζοντας φανατικές απόψεις για τις ασιατικές και LGBTQ κοινότητες—σε προηγούμενες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος τότε ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram story εκείνη την εποχή, γράφοντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για όσα έγραψα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο παρελθόν. Η γλώσσα που χρησιμοποίησα ήταν προσβλητική και ανεύθυνη και καταλαβαίνω πόσο προσβλητικές είναι αυτές οι λέξεις. Ήταν ένας στίχος, ένα απόσπασμα ή απλά είμαι χαζός, δεν έχει σημασία. Ντρέπομαι και λυπάμαι βαθιά που τα χρησιμοποίησα σε οποιοδήποτε πλαίσιο».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed