Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος Δήμαρχος Αθηνών, ύστερα από τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών της Κυριακής. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πολλοί πρόσεξαν την μελαχρινή κοπέλα πίσω από το νέο δήμαρχο Αθηναίων, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν.

Σύμφωνα με σχετικό αποκλειστικό ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην εφημερίδα «ΟΝ time» πρόκειται για τη σύντροφο του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου, η οποία είναι διεθνολόγος με τις ίδιες πληροφορίες να λένε πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζαμε τίποτα για εκείνον όσον αφορά τα προσωπικά του.

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά. Η ίδια γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι ενώ μπήκε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες, ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η Γεωργία δεν έλειψε ούτε λεπτό από το πλευρό του συντρόφου της, ούτε και από τις γειτονιές της Αθήνας. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.