Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Τι δουλειά θα κάνουν μετά την παραίτηση από το παλάτι;

Ανυπομονούμε για την επόμενη μέρα στη ζωή του ζευγαριού

Η παραίτηση του ζευγαριού από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα έπεσε σαν κεραυνός το βράδυ της Τετάρτης. Τα ΜΜΕ παγκοσμίως ασχολούνται πια περισσότερο με το #Megxit απ’ότι με το #brexit. Τι λένε, όμως, για την επόμενη μέρα του ζευγαριού;

Ο Χάρι έχει δημιουργήσει τα “Invictus Games”, μια αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή βετεράνων στρατιωτών με κινητικά προβλήματα ή αναπηρίες λόγω τραυματισμών, καθώς και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις HALO Trust, Walking With The Wounded, και London Marathon Charitable Trust.

Κατά τη διάρκεια των 10 χρόνων του στον στρατό, στον οποίο υπηρέτησε μεταξύ του 2005 και του 2015, ο Χάρι λάμβανε μισθό που 50.000 δολάρια ετησίως. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έπαιρνε ακριβώς τα ίδια χρήματα για την εργασία του ως πιλότος και έχει δωρίσει ολόκληρο το ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η κοινή τους περιουσία σύμφωνα με το Forbes ανέρχεται στα 500 εκατομμύρια δολάρια, το 2019.

Πρακτικά, μετά την οικονομική τους ανεξαρτητοποίηση, η Μέγκαν μπορεί να επιστρέψει στην ηθοποιία καθώς δε δεσμεύεται πλέον από το εξαντλητικό για εκείνη πρωτόκολλο, όπως γράφει το Elle.

Διευκρινίζεται πως πλέον θα καλύπτουν με ιδιωτικά τους έξοδα τα ταξίδια τους.

Η Μαρκλ ήταν από τη δική της μεριά σύμβουλος στην διεθνή φιλανθρωπική οργάνωση One Young World, και μίλησε στην ετήσια συνδιάσκεψη στο Δουβλίνο το 2014 πάνω στα θέματα της ισότητας των φύλων και της σύγχρονης δουλείας.

Το 2014 ταξίδεψε στο Αφγανιστάν και στην Ισπανία για τους ίδιους λόγους. Το 2016 έγινε πρέσβειρα του World Vision Canada, ταξιδεύοντας στην Ρουάντα για την εκστρατεία Clean Water που στόχευε στην παροχή καθαρού και ασφαλούς πόσιμου νερού. Ταξίδεψε ακόμη στην Ινδία για να ευαισθητοποιήσει πάνω σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες.

Έχει εργαστεί με τα Ηνωμένα Έθνη ως συνήγορος πάνω στην ισότητα των φύλων και στην ενίσχυση των γυναικών. Το 2016 η Μαρκλ συμμετείχε στην συνδιάσκεψη One Young World.

Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 το παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ έγινε ανάδοχος τεσσάρων οργανισμών με τις οποίες θα συνεργάζεται στενά και αντιπροσωπεύουν θέματα και σκοπούς που η Δούκισσα υποστήριζε ακόμα και πριν τον γάμο της.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed