Χαρά Παππά: «Τα τελευταία 12 χρόνια ξυπνάω με ένα βάρος στο στήθος»

Το μοντέλο μιλά ανοιχτά για την μάχη με την κατάθλιψη

Η Χαρά Παππά, το μοντέλο που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάθλιψη μέσα από ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο παρελθόν, είχε αναφερθεί ξανά στα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και κατά καιρούς, μοιραζόταν με τους ακολούθους της νέα για την κατάστασή της, προσπαθώντας έτσι να βοηθήσει κι άλλους ανθρώπους που περνάνε παρόμοιες καταστάσεις. Μέσα από το Q&A που έκανε η ίδια αποκάλυψε πως η κατάσταση που βιώνει τα τελευταία 12 χρόνια και ειδικότερα, το άγχος έχει αρχίζει να τη δυσκολεύει κατά πολύ. «Πώς πας με την κατάθλιψη; Είσαι δυναμή να ξέρεις», της έγραψε ένας ακόλουθός της, με την ίδια να μοιράζεται νεότερα για την ψυχική της υγεία.

«Πιστεύω πως κάθε άνθρωπος που παλεύει με κάτι, μέσα του έχει τεράστια δύναμη. Η διάθεσή μου είναι ελεγχόμενη τον τελευταίο καιρό. Το άγχος είναι κάτι που με βασανίζει παραπάνω. Ιδίως τώρα το καλοκαίρι που δεν είχα κάτι να με αγχώνει όντως μέσα στην ημέρα. Παρόλα αυτά, ξυπνούσα απότομα με ένα βάρος στο στήθος σαν να έχω ξεχάσει κάτι να κάνω. Και με έχει κουράσει πολύ που τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου ξυπνώ έτσι το πρωί. Αυτό είναι το χειρότερο κομμάτι», έγραψε σε story της στο Instagram η Χαρά Παππά.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed