Candace Bushnell: Η πραγματική Carrie Bradshaw δηλώνει πως δε θα έκανε ποτέ παρέα με τη Charlotte

«Η Νέα Υόρκη δεν είναι το μέρος για να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Είναι για να βρεις ζωή, να βρεις καριέρα και φίλες θα γίνουν οικογένεια»

Το Sex And The City αποτελεί μία από τις πιο θρυλικές και δημοφιλείς σειρές της μικρής οθόνης ακολουθώντας την Carrie και τις τρεις επιστήθιες φίλες της, Miranda, Samantha και Charlotte, στην πορεία της καθημερινής ζωής και στην αναζήτηση ενός συντρόφου.

Η πραγματική Carrie, Candace Bushnell, που είδε τη στήλη της σε μία νεοϋορκέζικη εφημερίδα να γίνεται ένα επιτυχημένο βιβλίο, δήλωσε σε συνέντευξή της στο bustle.com ότι ως Carrie δε θα έκανε ποτέ παρέα με τη Charlotte.

Στην ερώτηση για το ποιος είναι ο αγαπημένος της χαρακτήρας από την τηλεοπτική σειρά, η συγγραφέας απαντά πως στην πραγματική ζωή η Carrie, η Miranda και Samantha θα ήταν φίλες αλλά η Charlotte δε θα ήταν μαζί τους. «Η Charlotte κατασκευάστηκε για να παρέχει αυτό το ρομαντικό [αρχέτυπο] του «Ω, θέλω να βρω έναν άντρα». Δεν ήξερα γυναίκες που ήταν έτσι».

Στη συνέχεια η Bushnell δηλώνει πως τα επεισόδια που η Samantha βγαίνει με κάποιον που του αρέσουν μόνο τα μοντέλα, η Carrie με ένα νεαρό άντρα που στο σπίτι του δεν έχει ούτε χαρτί υγείας ή όταν η γονείς ενός φλερτ της την πιάνουν να έχει καπνίζει ήπιες ναρκωτικές ουσίες είναι τα αγαπημένα της. Όπως εξηγεί, αυτά τα επεισόδια ήταν από τα πιο ρεαλιστικά καθώς οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη εκείνη την εποχή «δεν προσπαθούσαμε να ταιριάξουμε και να γίνουμε μέρος της κοινωνίας, δεν ήμασταν καλά κορίτσια, δεν ήμασταν ζάχαρη και μπαχαρικά και όλα τα ωραία. Ήταν το θέμα γυναίκα εναντίον κοινωνίας. Αυτό λειτούργησε τόσο καλά σε αυτές τις δύο πρώτες σεζόν».

Ωστόσο, η Candace Bushnell τόνισε στη συνέντευξή της ότι το κύριο θέμα που τη διαχώρισε από την Carrie ήταν η περίοδος που απάτησε τον Aidan με τον Mr Big. Παρόλο που (ίσως) θα επέλεγε τον Big ως τον αγαπημένο της από όλες τις σχέσεις της Carrie και ποτέ δεν υπήρξε φαν του Aidan, η ίδια λέει ότι ποτέ δε θα απατούσε ένα σύντροφό της.

Συζητώντας, επίσης, για το ενδυματολογικό κομμάτι της πρωτότυπης σειράς, η πραγματική Carrie λέει ότι μισούσε τα λουλούδια που φορούσε η πρωταγωνίστρια την τρίτη σεζόν αλλά ενθουσιάστηκε με συνδυασμούς, όπως ο κορσές που φορούσε η Carrie σε ένα πικ-νικ στο πάρκο και το John Galliano φόρεμα-εφημερίδα που επιλέχθηκε τόσο στη σειρά όσο και στη δεύτερη ταινία. Όσον αφορά τη διατήρηση της φιλίας στην πάροδο του χρόνου η ίδια δηλώνει: «Γίνεται πιο δύσκολο. Πραγματικά μετακόμισα στο Sag Harbor επειδή οι δύο καλύτερες φίλες μου ζούσαν εκεί… Όταν οι άνθρωποι παντρεύονται και κάνουν παιδιά, αυτό αλλάζει πραγματικά τη δυναμική. Αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν, οι άνθρωποι χωρίζουν, μετακομίζουν και αυτό φέρνει ξανά αυτές τις φιλίες μαζί».

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Is There Still Sex And The City, που η ίδια έχει ανεβάσει ως μία off-Broadway παράσταση (και έκανε πρεμιέρα την ίδια μέρα με το And Just Like That…) αφηγείται την ιστορία προέλευσης της διάσημης στήλης της και πώς δημιούργησε τον χαρακτήρα της Carrie Bradshaw. Με αφορμή το έργο, την ηρωίδα της και τη Νέα Υόρκη, η συγγραφέας θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «[Η Νέα Υόρκη] δεν είναι το μέρος για να έρθεις και να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Είναι το μέρος για να έρθεις και να βρεις ζωή, να βρεις καριέρα και φίλες θα γίνουν οικογένεια».

Εξάλλου, όπως είχε πει η Charlotte στις φίλες της, «ίσως μπορούμε να γίνουμε αδελφές ψυχές η μία για την άλλη»…

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed